Φέτος τα Χριστούγεννα γιορτάζονται διαφορετικά στον Δήμο μας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Φέτος τα Χριστούγεννα γιορτάζονται διαφορετικά στον Δήμο μας

 

Με μια ιδιαίτερη αισθητική προσέγγιση και με στολισμό απέριττο και χαρούμενο στολίστηκε φέτος ο Δήμος μας από άκρη σε άκρη, προσφέροντας λίγο φως αισιοδοξίας στους δρόμους του Προαστίου μας.

Το δέντρο του Δήμου μας άναψε στην πλατεία Σιαδήμα αυτή τη φορά, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας για τον ερχομό μιας χρονιάς πιο φωτεινής και αισιόδοξης!  Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τις όμορφες δράσεις που είχαμε σχεδιάσει, ωστόσο οι δημότες μας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όμορφους περιπάτους σε ένα Προάστιο στολισμένο από άκρη σε άκρη!

Στη Φιλοθέη, ο  πλάτανος στολίστηκε με μεγάλες φωτεινές μπάλες και η οδός Αγίας Φιλοθέης με επίστηλες κατασκευές, ενώ οι πλατείες και οι κεντρικοί δρόμοι φωτίστηκαν Χριστουγεννιάτικα, δημιουργώντας γιορτινές διαδρομές και ζεστές ατμοσφαιρικές γωνιές.

Στο Νέο Ψυχικό και στην Πλατεία Χρυσοχόου τοποθετήθηκαν τα φωταγωγημένα  χριστουγεννιάτικα  σπιτάκια μας και ένα μεγάλο γιορτινό Δέντρο. Τα Χριστούγεννα πάνω από όλα σημαίνουν αλληλεγγύη και ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης επέλεξε, όπως και πέρσι, να στηρίξει δύο φιλανθρωπικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας. Η Εστία «Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση» και η Ζω.Φι.Ψυ «Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού» θα πωλούν εκεί τα προϊόντα τους σε συμβολικές τιμές, ώστε να μπορέσουμε να ενισχύσουμε το έργο τους με απλό και εύκολο τρόπο.

Συνεχίζοντας στο Νέο Ψυχικό, στολίστηκε όλη η 25ης Μαρτίου με νέες, υψηλής αισθητικής, κατασκευές που συνδυάζουν ψυχρό και θερμό φώς και ο στολισμός συνεχίστηκε σε πολλούς από τους κεντρικούς  δρόμους και τις πλατείες του Νέου Ψυχικού.

Στο Ψυχικό, επιλέξαμε να φυτέψουμε πέντε φυσικά έλατα, για να αναδείξουμε τη φυσιογνωμία του Ψυχικού και να δημιουργήσουμε μια ζεστή ατμόσφαιρα  για τους κατοίκους. Η Πρώτη Πλατεία, η Δεύτερη Πλατεία, η Πλατεία Πίνδου, η Πλατεία Σολωμού και το Δημαρχείο, στολίζονται πλέον από τα δικά τους ζωντανά έλατα. Με αυτή την οικολογική κίνηση δηλώνουμε την σημασία που έχει η προστασία του περιβάλλοντος για την κηπούπολή μας. Τέλος, στολίσαμε με νέες κατασκευές την 25ης Μαρτίου και την Λεωφόρο Διαμαντίδου, ενώ δημιουργήσαμε μια ενιαία διαδρομή με χιονονιφάδες από τον Φάρο έως την Δεύτερη Πλατεία.

Όσον αφορά τις εορταστικές εκδηλώσεις, ο Δήμος μας σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια φαντασμαγορική διαδικτυακή συναυλία για τα Χριστούγεννα, η οποία την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ετοιμάζεται πυρετωδώς! Το θέαμα θα παρουσιαστεί online από το site του Δήμου μας και μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και θα απαρτίζεται από μουσικούς του Ωδείου του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, χορευτές της Λυρικής σκηνής αλλά και ανεξάρτητους καλλιτέχνες. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου μας, Νέστορ Τέηλορ έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης ενώ η υπεύθυνη πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας, Νικόλ Δημητρακοπούλου τη σκηνοθεσία της εικόνας.

Μικρότερες και ξεχωριστές δράσεις θα λάβουν χώρα στους δρόμους του Προαστίου μας αλλά θα τις κρατήσουμε για έκπληξη! Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε όλους!

Από το γραφείο του Δημάρχου

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις