Επιστολή για Λαϊκή Αγορά του Νέου Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Επιστολή για Λαϊκή Αγορά του Νέου Ψυχικού

 

Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, η λαϊκή αγορά του Νέου Ψυχικού μεταφέρθηκε από την οδό Σοφούλη στην οδό Υψηλάντου. Το πρωί διαπιστώσαμε από την επίσκεψή μας από την αγορά ή από την βεράντα ότι όσο έπιανε το μάτι μας δηλαδή από την Τζαβέλλα μέχρι την οδό Ξάνθου οι αγρότες-πωλητές δεν φορούσαν μάσκες και οι πάγκοι δεν είχαν μεταξύ τους την απαιτούμενη από την ισχύουσα νομοθεσία απόσταση.

Να θυμίσω ότι από το παρελθόν δημιουργούνται πολλά προβλήματα όπως παράνομα παρκαρίσματα και καταστροφή πεζοδρομίων, πάγους από τους πάγκους των ιχθυοπωλείων όπου πετιόντουσαν στα φρεάτια ομβρίων με αποτέλεσμα η άσχημη αυτή μυρωδιά να μας «κυνηγάει» όλη την εβδομάδα και άλλα, κάποια από τα οποία οι κάτοικοι με την συνδρομή της αστυνομίας αλλά και του Υπουργείου Εμπορίου έλυσαν μόνοι τους.

Κάθε φορά αναδύονται και καινούρια προβλήματα. Πρόσφατο παράδειγμα είναι η μεταφορά κάδων από το όμορο Χαλάνδρι στην δική μας πλευρά του Νέου Ψυχικού και επί της οδού Τζαβέλα προκειμένου να εξασφαλίσουν χώρους στάθμευσης για τα φορτηγά τους. Να τονίσω ότι οι οδοί Υψηλάντου και Ξάνθου έλκουν πελάτες και από γύρω δήμους όπως το Κάτω Χαλάνδρι και τον Χολαργό με αποτέλεσμα η λαϊκή αγορά όταν έρχεται στην Πεδιάδα να έχει διπλάσιο κόσμο από ότι όταν βρίσκεται στην Παλαμά και Σοφούλη.

Πέρα από τα χρονίζοντα προβλήματα καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να φροντίσουν για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας προκειμένου η λαϊκή να συνεχίζει να αποτελεί μια αγορά ασφαλή και όχι υγειονομική βόμβα για την περιοχή μας.

Κάτοικοι της οδού Τζαβέλα και Υψηλάντου

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις