Χτίζουμε σχέσεις, χτίζουμε μια δυνατή οικογένεια!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Χτίζουμε σχέσεις, χτίζουμε μια δυνατή οικογένεια!

οι κυρίες Βυθούλκα και Θανοπούλου

Η γνωστή ψυχολόγος Τζίνα Θανοπούλου παρουσιάζει μέσω του ΟΚΑΠΑ μια διαδικτυακή ομιλία με θέμα:

Κλειδιά E. Q, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, για να κτίσει και να διατηρήσει η οικογένεια μια δυνατή, ισορροπημένη σχέση στις δοκιμασίες που βιώνει την εποχή του Covid-19 ,του lockdown και της οικονομικής κρίσης. Πως να διαχειριστούμε τις κρίσεις που προκύπτουν, πως οι δοκιμασίες μπορούν να γίνουν «ΜΑΘΗΜΑΤΑ» ΖΩΗΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΞΕΛΙΞΗΣ!

Το θέμα θεωρείται επίκαιρο και άκρως ενδιαφέρον καθώς αγγίζει όλους μας. Τι είναι τα κλειδιά, τι σημαίνει συναισθηματική νοημοσύνη και για τι ακριβώς θα μας μιλήσει η κυρία Θανοπούλου, εξηγεί στα τοπικά νέα η ίδια.  «Στο webinar θα συζητήσουμε για τις αξίες. Αξίες όπως η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός, η δυνατότητα να ακούς τον άλλον, η κάθε μία είναι από μόνη της ένα κλειδί. Κάθε κλειδί, κάθε αξία ανοίγει την πόρτα της επίλυσης όποιου θέματος μας απασχολεί. Με απλούς τρόπους θα μάθουμε να αναπτύσσουμε αυτές τις αξίες. Σκοπός είναι να κατανοήσουμε ότι ο καθένας από εμάς ανήκει σε μια αλυσίδα. Κάθε πράξη μας έχει άμεσο αποτέλεσμα στην αλυσίδα. Όταν η πράξη είναι καλή, έχει την αρχή της αξίας τότε και το αποτέλεσμα στην αλυσίδα, που σε αυτήν την περίπτωση που θα πραγματευτούμε είναι η οικογένεια, θα είναι πραγματικά θαυμάσιο!»

Την Παρασκευή  11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, κάνουμε κλικ https://meet.google.com/vty-rbem-adp και βρίσκουμε με την κυρία Θανοπούλου τα κλειδιά για να χτίσουμε τις δικές μας δυνατές σχέσεις στην οικογένεια. Να ενημερώσουμε επίσης ότι η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά και από τη σελίδα του ΟΚΑΠΑ στο Facebook.

«Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε ,είναι σημαντικό να αναρωτηθούμε πώς μια αρνητική εμπειρία μπορεί να  λειτουργήσει για τον εαυτό μας και την οικογένεια μας θετικά. Οι δοκιμασίες που περνάμε, να γίνουν μαθήματα ζωής και εξέλιξης» μας λέει η κυρία Σοφία Βυθούλκα, Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ και διοργανώτρια του webinar . Έχουμε την τύχη να είναι κοντά μας, η κυρία Θανοπούλου,. συνδημότισσά μας και ανοιχτή πάντα ώστε να προσφέρει εθελοντικά στον Δήμο τις γνώσεις και την εμπειρία της ,ως εθελόντρια ιατρός, στα Δημοτικά Ιατρεία ΟΚΑΠΑ  Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού στο Π. Ψυχικό. Δεν είναι μόνο το θέμα ενδιαφέρον, είναι και ο τρόπος που έχει η κυρία Τζίνα, ώστε να μας ανοίγει το μυαλό και την ψυχή και να φυτεύει μέσα μας τα κλειδιά της ευτυχίας. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία! Τα δημοτικά ιατρεία που βρίσκονται στην ομπρέλα του ΟΚΑΠΑ μου δίνουν την ευκαιρία να φροντίσω και εγώ με την σειρά μου για την υγεία των κατοίκων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Και επειδή πιστεύω ότι η ψυχική υγεία είναι η αφετηρία για την πορεία της υγείας μας, θα ήθελα να δηλώσω στους αναγνώστες σας ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά τις διαδικτυακές μας, προς το παρόν, δράσεις, με θέματα που απασχολούν όλους μας, μέχρι τη στιγμή που θα μπορέσουμε να τα πούμε και από κοντά!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις