Ευχαριστήριο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ευχαριστήριο

Τον προηγούμενο μήνα βίωσα μια σοβαρή κατάσταση υγείας. Χρειάστηκε να κάνω μια επέμβαση εσπευσμένα όπου κάποιες φιάλες αίματος ήταν απαραίτητες να δοθούν άμεσα. Γυρνώντας από τον γιατρό συνάντησα τον φίλο μου και πρώην αντιδήμαρχο Νέου Ψυχικού τον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη όπου του μίλησα για το πρόβλημά μου και του ανέφερα την ανάγκη μου για αίμα. Ο Μιχάλης άμεσα ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο Γιώργο Παπαχρόνη και πριν καν πάω εγώ την επομένη στο νοσοκομείο δύο φιάλες αίματος είχαν χρεωθεί στο όνομά μου.

Την ίδια σχεδόν μέρα έλαβα ένα τηλεφώνημα από την Υφυπουργό κυρία Ζωή Ράπτη όπου αφού με ρώτησε για την υγεία μου και μου ευχήθηκε τα καλύτερα με διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα μου σε ό,τι την χρειαστώ.

Σήμερα γύρισα σπίτι μου και αναρρώνω. Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον Γιώργο Παπαχρόνη, τον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη και την Αλίκη Γκιζελή για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους.

Ευχαριστώ επίσης την Ζωή Ράπτη για το ανθρώπινο πρόσωπο που έδειξε για άλλη μια φορά χωρίς καν να της ζητήσω βοήθεια. Η Ζωή είναι μέλος στο ΜΕΟ όπου διετέλεσα χρόνια πρόεδρος και απέδειξε με την στάση της ότι είναι δίπλα στους ανθρώπους και την κοινωνία και δεν τους ξεχνά όσες και αν είναι οι υποχρεώσεις της!

Είμαι ευγνώμων για την αγάπη, την συμπαράσταση και την βοήθεια που πήρα από όλους σας!

Με εκτίμηση

Δημήτρης Μπαβαρέζος

Επίτιμος Πρόεδρος ΜΕΟ

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις