Έμπρακτα δίπλα σε σεισμοπαθείς οι κάτοικοι του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Έμπρακτα δίπλα σε σεισμοπαθείς οι κάτοικοι του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού

25 κιβώτια με τρόφιμα και άλλα 30 κούτες με παπλώματα και κουβέρτες συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό κτίριο Blue Bell για τις ανάγκες των σεισμοπαθών της Σάμου.

Άμεσα μετά τον καταστροφικό σεισμό, η κυρία Γκιζελή ήρθε σε επαφή με την αρμόδια Αντιδήμαρχο της Σάμου και σε χρόνο ρεκόρ διοργάνωσε με την στήριξη του Δημάρχου και της υπηρεσίας της μια τετραήμερη δράση συλλογής συγκεκριμένων ειδών που ζητήθηκαν.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας ήταν πολύ μεγάλη, παρά τη δύσκολη συγκυρία λόγω της έναρξης της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων.

Οι κάτοικοι Φιλοθέης-Ψυχικού έστειλαν ξεκάθαρα το μήνυμα ότι δίνουν το παρών της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης σε όποιον άνθρωπο το έχει ανάγκη.

Ο κύριος Λυμπέρης, Δήμαρχος Σάμου, στις 20 Νοεμβρίου έστειλε ευχαριστήρια επιστολή για τη στήριξη που προσφέραμε, στον Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Γαλάνη και στην Αντιδήμαρχο Πρόνοιας κυρία Αλίκη Γκιζελή:

«Κύριε Δήμαρχε,

θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστήριες, τόσο τις δικές μου όσο και του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου για την πολύτιμη προσφορά σας μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία που έπληξε το νησί μας την 30η Οκτωβρίου 2020.

Ο δήμος σας συνέβαλε έμπρακτα αποδεικνύοντας ότι σ’ αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε βρίσκεστε κυριολεκτικά δίπλα μας.

Πράξεις σαν αυτές, αναδεικνύουν το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα γα όλους μας και μας δίνουν  κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα της στήριξης των δημοτών μας και της ανάτασης του δήμου μας.»

 Ο Δήμαρχος από την άλλη δήλωσε στα τοπικά νέα ότι η επιστολή ουσιαστικά ανήκει στους ανθρώπους αυτούς που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην κίνηση αλληλεγγύης. Και έκλεισε την δήλωση λέγοντας: «Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Με κάνετε περήφανο! »

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις