Από μικροί στον εθελοντισμό

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Από μικροί στον εθελοντισμό

Πρόκειται για τον Νίκο Μελετόπουλο και τον Νικόλα Σπανοδήμο, μαθητές της Α’ Λυκείου στο Κολέγιο Ψυχικού και επίσης κατοίκους Ψυχικού.

Είναι τρεις μήνες που τους βλέπουμε παντού∙ φύλακες στην παιδική χαρά Μακεδονίας, στη συγκέντρωση τροφίμων για τους σεισμοπαθείς της Σάμου, στις δύο εθελοντικές αιμοδοσίες του Δήμου μας. Στην τελευταία μάλιστα στήθηκαν με ταμπέλες, στο δρόμο έξω από το blue bell και παρότρυναν τους διερχόμενους να δώσουν αίμα.

Συμμαθητές και φίλοι, αχώριστοι πια και στις εθελοντικές δράσεις του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, έτσι δηλώνουν και οι δύο. Και πάντα ετοιμοπόλεμοι: «όπου μας χρειαστούν». «Μας αρέσει», δηλώνουν και οι δύο με ένα στόμα, να προσφέρουμε το χρόνο μας προς όφελος της κοινωνίας και πόσο μάλλον για το Δήμο μας! Προσφέρουμε και μας αντιμετωπίζουν ισότιμα σαν ενήλικες. Εργαζόμαστε και η επιβράβευσή μας είναι η εκτίμηση που βλέπουμε στα πρόσωπα και τη συμπεριφορά των συμπολιτών μας, των υπαλλήλων του Δήμου, αλλά και του Δημάρχου κυρίου Γαλάνη καθώς και της Αντιδημάρχου κυρίας Γκιζελή. Δεν το αλλάζουμε με τίποτα αυτό και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε όπου και για όσο μας το ζητάνε. Νιώθουμε, activactives members. Με την ευκαιρία που ο Δήμος αυτή την εποχή έχει ανάγκη εθελοντών, λέμε κι εμείς με τη σειρά μας: ελάτε, η εμπειρία είναι μοναδική! Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τους συνανθρώπους μας, ειδικά τώρα που η κατάσταση απαιτεί σοβαρότητα και πειθαρχία.

Κάθε φορά που συναντάμε νέους ανθρώπους αναπτερώνεται η ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον. Συγχαρητήρια παιδιά και από εμάς!

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις