Δημιουργικές στιγμές εν μέσω Covid

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δημιουργικές στιγμές εν μέσω Covid

Παρ’ όλες τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι εξαιτίας του 2ου  lock down, ο ΟΚΑΠΑ και η ΔΗΚΕΦΙΨ του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού βρήκαν τρόπο να σταθούν και πάλι κοντά σε όσους το επιθυμούν εμπλουτίζοντας την καθημερινότητά μας με τρόπο  δημιουργικό και ουσιαστικό.

Από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου ξεκίνησαν 2 προγράμματα που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους και μας είχαν κρατήσει συντροφιά  και στο 1ο lock down. Τα προγράμματα θα είναι ζωντανά, αλλά από μακριά και θα γίνονται με live μετάδοση.

Η “Βιβλιοθήκη… αλλιώς” ξανά μαζί σας!!!!

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στις 10:30 για τα παιδιά και στις 12:30 για τους ενήλικες,  η δανειστική βιβλιοθήκη του Δήμου μεταδίδει ζωντανές αφηγήσεις επιλεγμένων  παραμυθιών  για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και  αφηγήσεις διηγημάτων και ποιημάτων για τους μεγάλους μας φίλους.

Το πρόγραμμα e-gymnastics ξανά μαζί σας!!!

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, τέσσερα (4) αγαπημένα  προγράμματα γυμναστικής σας «σηκώνουν από τον καναπέ» και σας κάνουν να νιώσετε ευεξία. Τα προγράμματα αυτά είναι, “Γιόγκα για όλους” κάθε  Τρίτη  στις 13:00 , “Total Fitness” γυμναστική ενηλίκων με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασκήσεων για ενδυνάμωση ολόκληρου του κορμού, των χεριών και των ποδιών κάθε Πέμπτη  στις 13:00, ” Κορίτσια σε κίνηση ” για κορίτσια σε εφηβική ηλικία και όχι μόνο, κάθε Τρίτη στις 11:30 και τέλος ένα νέο πρόγραμμα ευχάριστο και διασκεδαστικό για την εκγύμναση  των παιδιών από 7 ετών και άνω, το “Παίζω και γυμνάζομαι”, κάθε Πέμπτη στις 11:30.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παραπάνω προγράμματα μπορούν να κάνουν εγγραφή και να γίνουν μέλη στις σελίδες του facebook: Forum Αθλητικών Δραστηριοτήτων ΟΚΑΠΑ Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και Forum Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων ΟΚΑΠΑ Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, ή για περισσότερες πληροφορίες να καλέσουν στο τηλέφωνο: 210 6834550.

Η κυρία Σοφία Βυθούλκα, Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ μας είπε: «Τα συγκεκριμένα προγράμματα ξεπέρασαν τις 2.000 προβολές στην προηγούμενη καραντίνα. Επιλέχτηκαν για τη χρησιμότητά τους και για την ψυχολογική ισορροπία των παιδιών αλλά και των ενηλίκων. Το βιβλίο παραμένει και σήμερα η υγιέστερη ψυχολογικά και πνευματικά συντροφιά για τα παιδιά και αντικαθιστά την παρουσία της γιαγιάς και των γονιών. Τα προγράμματα της γυμναστικής  απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες ενηλίκων,  είναι απαραίτητα πια σήμερα γιατί η γυμναστική εκκρίνει τις ορμόνες της χαράς και της ευεξίας, αλλά παράλληλα ενδυναμώνει και το ανοσοποιητικό μας σύστημα».

Από την άλλη παρούσα και η ΔΗΚΕΦΙΨ διαδικτυακά, με μαθήματα  ζωγραφικής για παιδιά και ενήλικες και εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών  και smartphones.

Η ζωγραφική ενηλίκων γίνεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 με 21:00 και κάθε Παρασκευή 10:00 με 13:00.

Το πρόγραμμα για τη ζωγραφική των παιδιών έχει ως εξής:

Α’, Β’ και Γ’ Δημοτικού,  Παρασκευή 17:00 – 18:50, 18:50 – 19:40 και  Σάββατο 11:40 – 12:30

Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, Σάββατο  10:00 – 10:50

Γυμνάσιο και Λύκειο, Τετάρτη 17:50 – 18:40

Νηπιακό,  Τετάρτη 17:00 – 17:50

Προνηπιακό,  Σάββατο 10:50 – 11:40

Τα προγράμματα εκμάθησης Πληροφορικής και smartphones  πραγματοποιούνται πλέον διαδικτυακά και πληροφορίες ή και για αίτηση συμμετοχής θα βρείτε στον διαδικτυακό τόπο μας > dikefips.gr, ή και στο τηλέφωνο: 210 6753797.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις