Παράταση στην Ενίσχυση Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Παράταση στην Ενίσχυση Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσθετα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, παρατείνει την ημερομηνία των αιτήσεων και καταθέσεων των δικαιολογητικών για την οικονομική ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων για τα Χριστούγεννα,  μέχρι την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020. Να υπενθυμίσουμε ότι στους δικαιούχους θα μοιραστεί το συνολικό ποσό των 25.000 ευρώ ως βοήθημα για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Οι αιτήσεις κατατίθενται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, στο κοινοτικό κατάστημα του Νέου Ψυχικού, οδός Τερτσέτη 44, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:0 με 14:00, κατόπιν ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2132014600, 2132014641 και  2132014650.

Να θυμίσουμε ότι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής: αίτηση, αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου με άδεια παραμονής σε ισχύ, εκκαθαριστικό 2018, φορολογική δήλωση  Ε1 & εκκαθαριστικό Εφορίας, σε περίπτωση φιλοξενίας εκκαθαριστικό Εφορίας & αντίγραφο Ε1 του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των συνοικούντων ενήλικων μελών,  πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, λογαριασμό ΔΕΚΟ ή συμβόλαιο ενοικίου ή βεβαίωση μονίμου κατοικίας από το Δήμο, πρόσφατη βεβαίωση ανεργίας από ΟΑΕΔ (εφόσον υπάρχει), αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού IBAN του αιτούντα με Υπεύθυνη Δήλωση, για Α.Μ.Ε.Α (πιστοποίηση από Κ.Ε.Π.Α.).  Τέλος  να σημειώσουμε ότι οι αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα γίνονται δεκτές.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις