Μας ενδιαφέρουν στην καθημερινότητά μας…

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μας ενδιαφέρουν στην καθημερινότητά μας…

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, ανάμεσα σε άλλες, έλαβε και τις παρακάτω αποφάσεις τις οποίες και αναφέρουμε με το σκεπτικό ότι αφορούν την καθημερινότητά μας.

  1. Να τοποθετηθεί ειδικός καθρέπτης, προς αποφυγή ατυχημάτων, στην συμβολή των οδών Υψηλάντου και Ξάνθου στην Κοινότητα Νέου Ψυχικού. Το θέμα εγκρίθηκε σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση που είχε πάρει το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Νέου Ψυχικού με το αιτιολογικό ότι στη διασταύρωση των παραπάνω οδών έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα.
  2. Να τοποθετηθεί ειδικός καθρέπτης, προς αποφυγή ατυχημάτων, στην συμβολή των οδών Σαμαρά και Διαμαντίδου στην Κοινότητα Ψυχικού. Το θέμα εγκρίθηκε σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση που είχε πάρει το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ψυχικού.
  3. Να φιλοτεχνηθεί και να τοποθετηθεί προτομή του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη στο άλσος Μπακογιάννη. Το θέμα εγκρίθηκε κατόπιν της ομόφωνης απόφασης που είχε πάρει το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ψυχικού – στο πλαίσιο της εφαρμογής της απόφασης που αφορά την αναμόρφωση του άλσους – σύμφωνα με την οποία το γλυπτό θα φιλοτεχνηθεί από τον βραβευμένο καλλιτέχνη-γλύπτη κύριο Γιώργο Καλακαλλά και  θα είναι δωρεά του κατοίκου της περιοχής κυρίου Ν. Χριστογιάννη.
  4. Να παραχωρηθεί 1 θέση στάθμευσης έμπροσθεν του καταστήματος της Τράπεζας Eurobank στην Κοινότητα Νέου Ψυχικού. Το θέμα εγκρίθηκε κατόπιν αίτησης της τράπεζας όπου ζητήθηκε θέση στάθμευσης κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος και σύμφωνα με την αυτοψία που διενεργήθηκε από τον αρμόδιο υπάλληλο της Τ.Υ. του Δήμου με την οποία διαπιστώθηκε ότι υπάρχει χώρος για 1 θέση στάθμευσης επί της οδού Σολωμού 5 στο Νέο Ψυχικό.
Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις