Δράσεις ψυχολογικής στήριξης από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δράσεις ψυχολογικής στήριξης από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Ξεκίνησαν ήδη τη λειτουργία τους οι ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης που διοργανώνονται από τον Δήμο Φιλοθέης–Ψυχικού και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας. Όπως είχαμε γράψει στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας, οι συνεδρίες είναι δωρεάν και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας,  κάθε Τρίτη πρωί 10:00-11:30 και κάθε Τρίτη απόγευμα 18:00 – 19:30.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού & Παιδείας στο 213 2014601, 681.

Παράλληλα στο δημοτικό ιατρείο Ψυχικού που εδρεύει στο κτήριο της Κοινότητας Ψυχικού, Στρατηγού Καλλάρη 13,  από το Σεπτέμβριο, προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες της, η Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Συμβουλευτική Ψυχολόγος με Μετεκπαίδευση στο Ed.M., M.A., Harvard University, στο χώρο της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας σε Παιδιά, Εφήβους, Γονείς, Ζευγάρια και ειδίκευση στις Μαθησιακές Δυσκολίες καθώς και στις Διατροφικές διαταραχές Εφήβων & Ενηλίκων.

Η Τζίνα Θανοπούλου έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία έχοντας δουλέψει πάνω από 20 χρόνια, από το 1996 που γύριςε από την Αμερική σε Σχολεία σαν Διευθύντρια Κέντρων Συμβουλευτικής, Counseling & Learning Centers στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, όπως Pierce College, American College of Greece, TASIS ISA International School of Athens κλπ.

Έχει δουλέψει  ως Personal Advisor με τον Dr. Daniel Goleman, “πατέρα” της Συναισθηματικής Νοημοσύνης και γι αυτό το λόγο έχει παρουσιάσει σε πολλές ομιλίες της σε Διεθνή Συνέδρια σχετικά με το πώς να καλλιεργηθούν σε Γονείς, Παιδιά, Εφήβους, Ενήλικες, Κλειδιά της Συναισθηματικής Νοημοσύνης E.Q. καθώς σε Επιχειρηματικά Στελέχη κλπ.

Επίσης, έχει βραβευτεί το 2016 απο την UNESCO Πειραιώς & Νήσων για την συνεισφορά της στην Εκπαίδευση, Συμβουλευτική & Εθελοντισμό.

Η κυρία Θανοπούλου δέχεται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη & Παρασκευή  κατόπιν ραντεβού.

Για να κλείσετε ραντεβού το τηλέφωνο του Δημοτικού Ιατρείου Ψυχικού είναι 210 6773484 από τις 8:00-15:00

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις