Οι τελευταίες εξελίξεις για τον κορονοϊό στη Φιλοθέη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Οι τελευταίες εξελίξεις για τον κορονοϊό στη Φιλοθέη

Ένα διαδικτυακό επιστημονικό σεμινάριο άκρως ενδιαφέρον και επίκαιρο θα διεξαχθεί την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 19:30.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Κοινότητα Φιλοθέης και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος (ΕΠΝΕΛ).

Το θέμα του σεμιναρίου (webinar) είναι: «Οι εξελίξεις σχετικά με την πανδημία και το εμβόλιο της γρίπης».

Θεματολογία και ομιλητές

Η Δρ. Σταματούλα Τσικρικά, Πρόεδρος της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος θα αναπτύξει το θέμα: «Νεότερες εξελίξεις στον νέο κορονοϊό (Covid-19»), ενώ για τη θεματική ενότητα: «Νέα δεδομένα για τη εποχική γρίπη και το αντιγριπικό εμβόλιο» θα μιλήσει η Δρ. Κατερίνα Μαραθιά, Πνευμονολόγος-Εντατικολόγος, Διευθύντρια Καρδιοχειρουργικής ΜΕΘ, του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κύριος Δημήτρης Γαλάνης καθώς και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φιλοθέης κυρία Πένυ Ζαφειροπούλου, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει ο κύριος Γιάννης Κουτρουμπής, Δημοσιογράφος και Κοινοτικός Σύμβουλος Φιλοθέης.

Με το πέρας του σεμιναρίου οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν απαντήσεις για όποια θέματα τους απασχολούν. Η κυρία Ζαφειροπούλου, πρόεδρος της Κοινότητας Φιλοθέης είπε στα «τοπικά νέα» ότι πρόκειται για ένα θέμα που αγγίζει όλους μας είτε προσωπικά είτε στον οικογενειακό μας κύκλο. «Πρόκειται για ένα σεμινάριο που θα δώσει γνώσεις για τον covid 19 σε καπνιστές, σε ανθρώπους με αναπνευστικά και γενικώς σε όλες τις ευάλωτες ομάδες».

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο την ημέρα της διεξαγωγής του, θα πατήσετε στον σύνδεσμο:  https://us02web.zoom.us/j/87803534810?pwd=blBBVS9yR08wQ1RYVDRxWEYwZzBjQT09 και θα συνδεθείτε συμπληρώνοντας:  Zoom Meeting ID: 878 0353 4810 και password: dimos2020

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις