Κίνηση Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης από τον «Ρέθεμνο»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Κίνηση Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης από τον «Ρέθεμνο»

Το εστιατόριο – κρητική κουζίνα Ρέθεμνος του Θανάση Πενείρη είναι μια σχετικά καινούρια επιχείρηση, στο Ελληνορώσων, στην οδό Βρανά 45. Πολλοί από εμάς το έχουν επισκεφτεί ή έχουν παρευρεθεί στις συνεστιάσεις που παραδοσιακά πραγματοποιεί εκεί ο σύλλογος Κρητών «Μίνως».

Ο Θανάσης ανήρτησε στην σελίδα του, στο facebook την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε στηρίξατε την επιχείρησή μου και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε να το κάνετε και στο μέλλον για αυτό και εγώ με τη σειρά μου για να σας δείξω την ευγνωμοσύνη μου κατανοώντας τις δυσκολίες που μπορούν να έχουν κάποιοι άνθρωποι από 4 Νοέμβρη έως τέλος του μήνα από τις  2:00 η ώρα έως τις 3:00 το μεσημέρι θα προσφέρουμε φαγητό, νερό, ψωμί σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη δωρεάν!! Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές που περνάμε Σας ευχαριστώ όλους!! το κατάστημα θα είναι μαζί σας από τις 2:00 ως τις 11:00 το βράδυ με delivery και take away. Υπομονή και κουράγιο εύχομαι σε όλους!!!!»

Συγχαρητήρια στον Θανάση ως άνθρωπο αλλά και ως επιχειρηματία! Γιατί κάποιοι άνθρωποι ξέρουν και να ευχαριστούν αλλά και να δίνουν.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις