Δρομολογείται η ανάπλαση του κτιρίου ΒΑΛΙΑΔΗ σε πολιτιστικό κέντρο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δρομολογείται η ανάπλαση του κτιρίου ΒΑΛΙΑΔΗ σε πολιτιστικό κέντρο

Η Δημοτική Αρχή δεν έμεινε αδιάφορη στο αίτημα των κατοίκων

Μετά την υπ’ αρ. πρωτ. 13144/2-9-2020 αίτηση κατοίκων του Νέου Ψυχικού προς το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού με θέμα την υλοποίηση διαμόρφωσης του κτιρίου Βαλιάδη ΦΕΚ 370Δ/12.5.1997 σε πολιτιστικό κέντρο πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού όπου παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης Χαράλαμπος Μπονάτσος, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα ΣΒΑΚ και Κυκλοφοριακού Νίκος Ζερβός, ο Πρόεδρος του  τοπικού συμβουλίου Νίκος Στρατηγός και εκπρόσωπος των αιτούντων κατοίκων.

Στη συνάντηση αυτή ο εκπρόσωπος των κατοίκων ανέπτυξε τη σπουδαιότητα ενός τέτοιου έργου για την πολιτιστική ζωή των κατοίκων και δεν παρέλειψε άλλωστε και προγραμματική προτεραιότητα της σημερινής Δημοτική Αρχής για το Νέο Ψυχικό.

Στη συνέχεια ο Νίκος Ζερβός αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου. Τέλος μίλησε ο Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος  Μπονάτσος ο οποίος δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή μέσα στο 2021 θα πραγματοποιήσει Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για την εκπόνηση οριστικής μελέτης με τον αντίστοιχο κωδικό στον προϋπολογισμό του Δήμου.

Μετά από 24 χρόνια υποσχέσεις τώρα μπορούμε να ελπίζουμε…

Προκόπης Κατσάνης

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις