Επιτέλους προσβάσιμο!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Επιτέλους προσβάσιμο!

ΤΡΙΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Όταν οι παραλείψεις άμεσα αποκαθίστανται, τότε μιλάμε για γρήγορα αντανακλαστικά και για ειλικρινή διάθεση προσφοράς.

Ο λόγος για τη ράμπα που έλειπε από την είσοδο του Δημαρχείου και που -μετά από σχετική επισήμανση της εφημερίδα, ξεκίνησε άμεσα να κατασκευάζεται. Η ράμπα, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες δύο ημέρες,  συνδέει το  δρόμο με το πεζοδρόμιο προσφέροντας τη δυνατότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες να κινούνται αυτόνομα με τα αμαξίδιά τους, από και προς το εξωτερικό ασανσέρ που οδηγεί και στους τρεις ορόφους του κτιρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι αν και είχε μπει το ασανσέρ τον τελευταίο χρόνο της προηγούμενης Διοίκησης, δεν είχε προβλεφθεί καθόλου η πρόσβαση στο πεζοδρόμιο –που για να το ανεβεί αναπηρικό αμαξίδιο έπρεπε να βοηθήσουν δύο άτομα, αν υπήρχαν!

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Να τονίσουμε, επίσης, ότι είναι από τις λίγες φορές που μια Δημοτική Αρχή ανταποκρίνεται τόσο γρήγορα σε επισήμανση παραλείψεων, καθώς πέρασαν μόλις είκοσι ημέρες από την κυκλοφορία του προηγούμενου φύλλου. Η αμεσότητα της ανταπόκρισης και επειδή ακριβώς πρόκειται για ευαίσθητη ομάδα πληθυσμού, τιμά ιδιαίτερα τη Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Γαλάνη με την ανθρωποκεντρική αντιμετώπιση,  που παραμερίζει το όποιο ίχνος εγωισμού και ανταποκρίνεται άμεσα στις επισημάνσεις. Επίσης τιμά τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Φωτιάδη και  την Τεχνική Υπηρεσία,  που έσπευσαν να την υλοποιήσουν, αλλά και όσους εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις