Σφραγίστηκε το ξενοδοχείο στο Ψυχικό μετά από τρίχρονη ταλαιπωρία

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σφραγίστηκε το ξενοδοχείο στο Ψυχικό  μετά από τρίχρονη ταλαιπωρία

Δικαιώνονται οι αγώνες των κατοίκων και της Δημοτικής Αρχής.

Υλοποιώ ό,τι υπόσχομαι δηλώνει ο Δημήτρης Γαλάνης

 Με απόφαση του ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ (Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων)  σφραγίστηκε για ένα έτος το ξενοδοχείο της οδού Υακίνθων στην Κοινότητα Ψυχικού.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο φύλλο η απόφαση του αρμόδιου συμβουλίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου 2020, απέρριπτε τις ενστάσεις του επιχειρηματία και άνοιγε το δρόμο για τη σφράγιση του ακινήτου.

Στα πλαίσια αυτά στις 22/9/20 αναρτήθηκε στο ακίνητο της οδού Υακίνθων πρακτικό σφράγισης  που προβλέπει τη σφράγιση της επιχείρησης για ένα έτος και συγκεκριμένα μέχρι και τις 22/9/2021, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση περί «σφράγισης ακινήτων σε περίπτωση μεταβολής χρήσεων».

Η σφράγιση έγινε από εντεταλμένους υπαλλήλους του τμήματος ελέγχου κατασκευών της Υπηρεσίας Δόμησης της Αγίας Παρασκευής και παρουσία Αστυνομικού οργάνου.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκκρεμεί ακόμα η έκδοση απόφασης του ΣτΕ  που αφορά την ακύρωση ή μη του τουριστικού σήματος λειτουργίας της επιχείρησης.

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη πολυαναμενόμενη εξέλιξη θεωρείται προσωπική επιτυχία του Δημάρχου Δημήτρη Γαλάνη, αλλά και των κατοίκων -και δη της κυρίας Κουσαθανά που κινήθηκαν συντονισμένα προκειμένου να υπερασπίσουν την αποκλειστική κατοικία. «Ένα, ένα υλοποιώ όσα υποσχέθηκα» σχολιάζει ο Δήμαρχος που αισθάνεται πανευτυχής  για το αποτέλεσμα. «Δικαιώθηκαν εκατό τοις εκατό οι θέσεις μας! Κι έτσι όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι στο Ψυχικό, αλλά και στη Φιλοθέη φυσικά, δεν μπορούν να λειτουργούν επαγγελματικές δραστηριότητες σε σημεία πέρα από τα ήδη προκαθορισμένα οικοδομικά τετράγωνα».

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις