Νέο Σχήμα Διοίκησης στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Νέο Σχήμα Διοίκησης στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Οι Αντιδήμαρχοι Μικρές αλλαγές στο σκηνικό Διοίκησης αποφάσισε ο Δημήτρης Γαλάνης κλείνοντας τον πρώτο χρόνο ως Δημοτική Αρχή. Ως δήλωσε ο Δήμαρχος οι αλλαγές γίνονται στα πλαίσια της συμμετοχής όλων των αιρετών του συνδυασμού του και από διάφορες θέσεις, στον μηχανισμό διοίκησης του Δήμου.

Στα πλαίσια αυτά έχουμε δυο νέους Αντιδημάρχους κι  ένα νέο εντεταλμένο σύμβουλο, ενώ ο κύριος Χαράλαμπος Μπονάτσος διατηρεί την Αντιδημαρχία Διοίκησης αφήνοντας την Αντιδημαρχία Οικονομικών για τη νεαρή σύμβουλο Μίνα Μελισσουργού, που παίρνει το βάπτισμα του πυρός σε μια λίαν απαιτητική Αντιδημαρχία και από έναν άξιο προκάτοχο. Η θητεία των νέων Αντιδημάρχων ξεκίνησε την 1η  Οκτωβρίου τρέχοντος έτους και θα λήξει στις  6 Νοεμβρίου του 2021. Το νέο σχήμα που προέκυψε έχει ως εξής:

Χαράλαμπος Μπονάτσος: Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης και Προγραμματισμού

Δημήτρης Φωτιάδης: Αντιδήμαρχος  Δομημένου Περιβάλλοντος και Τοπικής Ανάπτυξης

Μίνα Μεταξίδη Μελισσουργού: Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Νικος Ζερβός: Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα ΣΒΑΚ και Κυκλοφοριακού

Ο κύριος Φωτιάδης και η κυρία Μελισσουργού παίρνουν αντιμισθία, ενώ ο κύριος Μπονάτσος θα είναι άμισθος.

Οι Αντιδημαρχίες που παραμένουν ως έχουν είναι:

Ελένη Ζέππου Χαρλαύτη: Αντιδήμαρχος θεμάτων Φυσικού Περιβάλλοντος

Γιώργος Παπαχρόνης: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας

Αλίκη Γκιζελή:  Αντιδήμαρχος Θεμάτων Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Παιδείας

Να επισημάνουμε ότι ο εμπειρότατος σύμβουλος Δημήτρης Φωτιάδης -με την επιτυχημένη τριακονταετή θητεία στην Αυτοδιοίκηση, διαδέχεται τον καθόλα άξιο και αποτελεσματικό Νίκο Ζερβό , ενώ η νεαρή Μίνα Μελισσουργού στην διάρκεια της προηγούμενης περιόδου Διοίκησης προσέφερε αφιλοκερδώς όλο της το χρόνο σε όποια εργασία της ζητήθηκε. Θα την βρείτε πίσω από τις Αθλοπαιχνιδιές την Κατασκήνωση του Δήμου και άλλες δράσεις και θέματα, πάντα με την ίδια άοκνη διάθεση και την ίδια αποτελεσματικότητα.

Τα δυο καινούρια πρόσωπα

Μίνα Μελισσουργού

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο του Kingston, στο Λονδίνο και από το Μάιο του 2015 έως και τον Σεπτέμβριο του 2017 εργάστηκε στο CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα- Γείτονα), στο Αθλητικό Τμήμα και στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Juventus, παρέχει υποστήριξη στις Διοικητικές Υπηρεσίες καθώς επίσης οργανώνει και το συνέδριο MUN (Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών). Από τον Οκτώβριο του 2017 έως και σήμερα εργάζεται στο “The Ranch” ως Sales & Operations Manager. Ακόμα ασχολείται με το οικογενειακό κτήμα «Πύργος Μελισσουργού» στο κομμάτι του Marketing, management & PR.

 Δημήτρης Φωτιάδης

Πολιτικός Μηχανικός. Έχει διατελέσει Γεν. Διευθυντής ΗΛΠΑΠ, Διευθυντής στον Χωροτακτικό Σχεδιασμό, στην Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Επιθεωρητής Επικινδύνων και Αυθαιρέτων. Είναι βαθύς γνώστης των πολεοδομικών δεδομένων. Στην πολυετή αυτοδιοικητική του πορεία έχει δώσει μάχες για την αναθεώρηση του από το 1989 Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, την επικαιροποίηση των τοπικών Ρυμοτομικών Σχεδίων, τις Χρήσεις Γης στο Βασικό Οδικό Δίκτυο, τη Νομοθεσία για τα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, τους μεγάλους υπό απαλλοτρίωση χώρους, την μεταφορά συντελεστού δόμησης, τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των δημοτών. Στην δημαρχία Γαλάνη από το 2019 υπήρξε Εντεταλμένος Σύμβουλος με αρμοδιότητα το Σχέδιο Πόλεως και την Χωροταξία όπως επίσης από το Νοέμβριο του 2019 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας όπου έχει επιδείξει πολύ μεγάλο έργο.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις