Δωρεάν μαστογραφία στο Νέο Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δωρεάν μαστογραφία στο Νέο Ψυχικού

Ο μήνας Οκτώβριος είναι συνυφασμένος με το μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Έτσι, το παράρτημα Φιλοθέης-Ψυχικού της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα πραγματοποιήσει μέσα στον μήνα Οκτώβριο, δωρεάν προληπτικό έλεγχο μαστού, καθόσον η μαστογραφία είναι η καλύτερη μορφή πρόληψης.

Ο φορητός μαστογράφος θα βρεθεί στις 19 Οκτωβρίου στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού. Όσες από εμάς επιθυμούν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο της Προέδρου κυρίας Αγγελάκη, στο 6937475107 γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παράλληλα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από το Δ.Σ. του παραρτήματος, ο χειρουργός μαστού και μέλος του Δ.Σ. ιατρός Γρηγόρης Κυριακού, θα μιλήσει διαδικτυακά με θέμα «το γυναικείο στήθος εν μέσω κορονοιού» και όπως μας ενημερώνει το παράρτημα Φιλοθέης-Ψυχικού της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ο ιατρός Γρηγόρης Κυριακού (τηλ. 6977676737) καθώς και η κυρία Βλουτόγλου (τηλ. 6945460603) κλινική ψυχολόγος και Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια και μέλος του Δ.Σ. θα είναι στην διάθεση σας για δωρεάν συμβουλές.

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις