Επενδύουμε στην Παιδεία

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Επενδύουμε στην Παιδεία

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση όπου τιμήθηκαν οι απόφοιτοι του 2018-2019 με την παρουσία της υπουργού Νίκης Κεραμέως


Στηρίζουμε το σύστημα εκπαίδευσης. Δημιουργούμε περιβάλλον ασφαλείας για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Από καρδιάς η ομιλία του Δημήτρη Γαλάνη. Ανοιχτή η πόρτα του για όλους τους αποφοίτους


Με ένα εντελώς ξεχωριστό τρόπο πραγματοποιήθηκε φέτος, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου,  η καθιερωμένη βράβευση των αποφοίτων των Δημόσιων Σχολείων του Δήμου μας, που εισήχθησαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Οι συνθήκες που επέβαλλε η πανδημία, αλλά και η ανάγκη λήψης μέτρων ασφαλείας  έφερε τους σαράντα επτά επιτυχόντες στο Δημαρχείο, ενώ γονείς και συγγενείς παρακολούθησαν την εκδήλωση διαδικτυακά.

Τους τιμηθέντες  φοιτητές υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Γιώργος Παπαχρόνης και η Πρόεδρος της Ένωσης  Γονέων κυρία Γιώτα Πλιάκα.

Διαδικτυακά παρακολούθησαν την εκδήλωση η Υπουργός Παιδείας κυρία Νίκη Κεραμέως, ο π. Δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης, η κυρία Κατερίνα Αλεξοπούλου π. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Δ.Ε.Π., ο Πρόεδρος της Β/βάθμιας Επιτροπής Παιδείας κύριος Δημήτρης Φωτιάδης, οι Πρόεδροι ΟΚΑΠΑ και ΔΗΚΕΦΙΨ κυρίες Βυθούλκα Σοφία και Πανταζή Παυλίνα, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κυρία Γκιζελή Αλίκη και  η δημοτική σύμβουλος Μαρία Χριστίνα Παλαιολόγου. Την διαδικτυακή βράβευση συντόνιζε η Δημοτική  Σύμβουλος Μίνα Μελισσουργού.

Διαδικτυακό χαιρετισμό έδωσε η Υπουργός Παιδείας (η οποία κατοικεί στο Δήμο μας), συνεχάρη τα παιδιά, την Δημοτική Αρχή και μίλησε στους νέους φοιτητές για την ενημερωτική καμπάνια #menoumeasfaleis και την ασφαλή έναρξη της νέας σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς.

Η εκδήλωση

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για μια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε άνοιξη στο Δήμο μας  και φέτος αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Προγραμματίστηκε εκ νέου  για τις αρχές Ιουλίου με σκοπό να πραγματοποιηθεί στο cine Φιλοθέη αλλά οι συνθήκες και πάλι δεν επέτρεψαν ανοιχτή εκδήλωση με φυσική παρουσία όλων των αιρετών, γονέων, συγγενών και ενδιαφερομένων.

Αν και ο κωρονοϊός επέβαλλε τις δικές του παραμέτρους και ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας, κατά γενική ομολογία επρόκειτο για μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις των τελευταίων ετών. «Πιο ζεστή, πιο προσωπική, πιο οικογενειακή» χαρακτήρισε την εκδήλωση η εκδότρια Όλγα Μενεμενόγλου που την παρακολούθησε από κοντά, προσθέτοντας ότι ήταν η πιο γλυκιά, συγκινητική και καλύτερα οργανωμένη εκδήλωση που είχε παρευρεθεί, στα δέκα χρόνια που παρακολουθεί τις βραβεύσεις.

Το κλίμα διαμόρφωσαν τόσο ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης με την αμεσότητα, τη ζεστασιά και το ειλικρινές ενδιαφέρον –που χαρακτηρίζει όλες τις επαφές του με παιδιά, όσο και η πρόεδρος της Ένωσης Κυρία Πλιάκα, η οποία χαρακτηρίστηκε ως ξεχωριστή  παρουσία με λόγο απλό και ζεστό και που υποδέχθηκε όλα τα παιδιά ονομαστικά ένα προς ένα! Εξαιρετική και η παρουσία του Προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Γιώργου Παπαχρόνη, που ως καλός οικοδεσπότης υποδέχονταν τις ομάδες των παιδιών –που ανέβαιναν στο τρίτο όροφο, ανά πέντε έως δέκα άτομα. Συνόδευε τους νεαρούς φοιτητές στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, τους παρουσίαζε στο Δήμαρχο και στο τέλος της βράβευσης τους οδηγούσε στον μπουφέ που είχε στηθεί, στον προθάλαμο, ειδικά για αυτούς, ενώ μετά τους συνόδευε στο ασανσέρ  και περίμενε για να καλωσορίσει τη νέα ομάδα.

Ο άψογος συντονισμός και η από καρδιάς φιλοξενία έκανε τα παιδιά να νοιώσουν άνετα και σε φιλικό περιβάλλον.

Σε όλους τους απόφοιτους δόθηκε  έπαινος κι ένα βιβλίο με την ιστορία του Δήμου μας, ενώ στον μαθητή με τα περισσότερα μόρια το Νίκο Σταματόπουλο, 19252 μόρια, δόθηκε επιπλέον και ένα laptop.  Στους δύο βραβευθέντες εκπαιδευτικούς Διονύση  Κλαδά –πρώην Γυμνασιάρχη Ψυχικού, και στον Γιώργο Μεσημέρη πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων, αλλά και στην Τεχνολογική Ομάδα New Gen Motors του Λυκείου Φιλοθέης δόθηκε από μία πλακέτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μόρια των σαράντα επτά επιτυχόντων στα ΑΕΙ της χώρας μας ξεκίνησαν από τα 18.002 μόρια και έφτασαν έως την εντυπωσιακό αριθμό των 19.252 μορίων!

Ξεχωριστή υπήρξε  η προσέγγιση του Δημάρχου, ο οποίος  είπε, σε όλες τις ομάδες, ότι η πόρτα του είναι ανοιχτή για ό,τι χρειαστούν και τους παρότρυνε να ζήσουν και να χαρούν τα φοιτητικά τους χρόνια, ενώ τους συμβούλεψε να συνεχίζουν να βάζουν στόχους.  «Πρωταρχικός στόχος η επένδυση στην παιδεία, εσείς είστε οι μελλοντικοί κάτοικοι, είστε η γενιά που θα δώσετε το μήνυμα, να γίνετε άξιοι επιστήμονες και άξιοι πολίτες, από εσάς περιμένουμε και στηρίζουμε την πρόοδο της κοινωνίας μας, έχουμε κάνει επενδύσεις στα σχολεία μας, παίζει μεγάλο ρόλο το να μένετε πιστοί στους στόχους σας και στα όνειρά σας» συμπλήρωσε ο Δήμαρχος.

Στο τελευταίο γκρουπ ήταν οι μαθητές με τα περισσότερα μόρια. Σε αυτούς είπε: «Είστε άτομα ιδιαίτερα συγκροτημένα, συγκεντρωμένα και προσηλωμένα στους στόχους σας. Να μην γίνει η πρωτιά άγχος, η πρωτιά πρέπει να είναι ένα παράδειγμα για να καταλάβετε το πόσο όταν κάποιος συγκεντρώνεται μπορεί να πετύχει τον στόχο του. Μεγαλώνοντας θα διαπιστώσετε ότι  ο απολογισμός θα είναι σημαντικός, όταν μπαίνει ένας στόχος και τον παιδεύεις τον πετυχαίνεις, γιατί επιτυχία δεν είναι να πετυχαίνεις πάντα αλλά να μπορείς να μένεις στους στόχους σου και να τους κυνηγάς.

Λίγα λόγια για τους τιμηθέντες

 Διονύσιος Κλαδάς: Μία προσωπικότητα της εκπαίδευσης με πολλούς τίτλους και σωρεία δραστηριοτήτων στο χώρο που με τόσο ζήλο υπηρέτησε.

Κάτοχος διδακτορικού τίτλου με εισηγήσεις σε Διεθνή Συνέδρια, δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, επίλεκτο μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας που άφησε το στίγμα του.

Θήτευσε σε ιδιωτικά σχολεία αρχικά και αμέσως μετά σε πολλά δημόσια. Το 2017 γίνεται Διευθυντής του Γυμνασίου Παλαιού Ψυχικού από όπου και συνταξιοδοτήθηκε πρόωρα, για λόγους υγείας.

Ένας διευθυντής με έργο αλλά κυρίως ένας παιδαγωγός που ακούμπησε την ψυχή των μαθητών του και κέρδισε την εκτίμηση των συναδέλφων του.

 Μεσημέρης Γιώργος:  πρώην πρόεδρος της  Ένωση Γονέων Και Κηδεμόνων 2011-1019 εκ των οποίων τα τέσσερα τελευταία χρόνια διατέλεσε και Πρόεδρος της Ένωσης.

New Gen Motors: Η Τεχνολογική Ομάδα του Λυκείου Φιλοθέης, που τίμησε όχι μόνο το Δήμο αλλά ολόκληρη την Ελλάδα, με αρχηγό τον Βασίλη Μεσημέρη και μέλη τους:  Στέφανο Κοντούλς, Τζωρτζίνα Σοφιανού, Γιώργο Τσάμη και Άννα Καλαμπαλίκη.

Το ΓΕΛ Φιλοθέης με την ομάδα «New Gen Motors» κατέκτησε την πρώτη θέση στον Παγκόσμιο διαγωνισμό «Land Rover 4×4 in Schools 2019» που πραγματοποιήθηκε στο Coventry της Αγγλίας. Στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι μαθητές σχεδίασαν και δημιούργησαν ηλεκτρικά τηλεκατευθυνόμενα οχήματα 4×4 μικρής κλίμακας  τα οποία προγραμματίζουν χρησιμοποιώντας το κατάλληλο λογισμικό. Αυτά τα  οχήματα έχουν παρόμοιες δυνατότητες με τα κανονικά 4×4 και μπορούν να διασχίσουν μια “off  road” πίστα αγώνων με εμπόδια, κατευθυνόμενα από μακριά.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τα παιδιά του Λυκείου Φιλοθέης διακρίθηκαν. Με 4 χρόνια παρουσίας στους διαγωνισμούς «F1 in Schools» και «4×4 in Schools», η μια διάκριση διαδεχόταν την άλλη.

  • 2016: 7η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα F1 in Schools
  • 2017: Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο F1 in Schools
  • 2017: 6η θέση στους Παγκόσμιους Τελικούς F1 in Schools – Μαλαισία
  • 2017: World Team Identity Award by Scuderia Ferrari
  • 2018: Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο 4×4 in Schools
  • 2019: Πρώτη θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό «Land Rover 4×4 in Schools 2019»

Η Αντιπολίτευση

Για τους βραβευθέντες μίλησαν ο πρώην Δήμαρχος  Παντέλης Ξυριδάκης και η πρώην πρόεδρος  Κατερίνα Αλεξοπούλου, που δεν έχασαν στιγμή από την δίωρη εκδήλωση.

Ο κύριος Ξυριδάκης επικεντρώθηκε στην Τεχνολογική Ομάδα και στην τρίχρονη προσπάθεια που έκαναν για να πετύχουν την πρώτη θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό. Μίλησε επίσης για τον Πέτρο Ματζάκο, τον λυκειάρχη που όταν ήρθε στο λύκειο Φιλοθέης αυτό ήταν από τα πιο μέτρια σχολεία και σήμερα ίσως είναι το καλύτερο πανελληνίως. Για τον κύριο Ματζάκο μίλησε και ο Δημήτρης Γαλάνης λέγοντας ότι αυτόν που τον ξεχωρίζει είναι ότι δημιουργεί χαρακτήρες δυνατούς και ικανούς να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις.

Η κυρία Αλεξοπούλου επίσης,  όσο και ο πρώην Δήμαρχος μίλησαν, με θερμά λόγια, για τον κύριο Διονύση Κλαδά. Την μεταξύ τους συνεργασία, αλλά και στο πόσο συνέβαλε στην πρόοδο των μαθητών, σύντομο διάστημα που έμεινε στο Γυμνάσιο Ψυχικού, γεγονός που το απέδωσαν στο ήθος του.

Η ομιλία του Δημάρχου

Με μια ομιλία από καρδιάς ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης υποδέχθηκε τους διαδικτυακούς καλεσμένους, αλλά και τους νεαρούς φοιτητές. Σας τον παραθέτουμε:

Καλησπέρα σε όλους,

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ, Κύριοι Πρόεδροι, Σεβαστοί γονείς, Αγαπημένοι μας απόφοιτοι

Σας καλωσορίζουμε κοντά μας, σε μια βράβευση διαφορετική από τις υπόλοιπες χρονιές. Φέτος, όλοι μαζί, και έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητά την ασφάλεια των παιδιών, των οικογενειών τους και φυσικά των διδασκόντων τους, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην καθιερωμένη αυτή εκδήλωση μέσω του τρόπου που κρίναμε ως καταλληλότερο.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί μόνο υπό την παρουσία μου, την παρουσία του Αντιδημάρχου και Προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Γιώργου Παπαχρόνη, καθώς και της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κυρίας Πλιάκα. Θα υποδεχθούμε τα παιδιά στην αίθουσα του Δημοτικού μας Συμβουλίου σταδιακά και προγραμματισμένα και θα τα τιμήσουμε όπως πραγματικά τους αξίζει. Σε κάθε έναν ξεχωριστά θα δοθεί έπαινος και ένα βιβλίο που παρουσιάζει την ιστορία του Δήμου μας, ενώ ο πρώτος των πρώτων θα βραβευτεί και με ένα επιπλέον δώρο.

Θα επιδοθούν, επίσης, 3 τιμητικές πλακέτες στον Πρώην Γυμνασιάρχη Ψυχικού, κυρίου Κλαδά, στον Πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων κυρίο Μεσημέρη αλλά στην Τεχνολογική Ομάδα NEWGEN MOTORS του Λυκείου Φιλοθέης που μας έχει κάνει πολλές φορές περήφανους με τις πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις της.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πρώτοι δύο επιτυχόντες στην κορυφή των εισαχθέντων κατέλαβαν τις πρώτες δύο θέσεις στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου ενώ ο τρίτος σε σειρά την αντίστοιχα τρίτη θέση στην Ιατρική Αθηνών!

Επιτρέψτε μου μόνο, πριν προχωρήσουμε και αφιερώσουμε το απόγευμα αυτό στους πραγματικούς μας πρωταγωνιστές, τα παιδιά μας, να πω δύο λόγια που θεωρώ πολύ σημαντικά.

Θα ήθελα να αφιερώσω λίγες λέξεις στο σημαντικό κομμάτι της Παιδείας. Η επένδυση στην Παιδεία ήταν και παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα για τον Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού και για εμένα προσωπικά ως Δήμαρχο. Δεν υπάρχει αποτελεσματικό κράτος αλλά και προηγμένοι Δήμοι, χωρίς οι αποφάσεις τους να εδράζονται στην επιστημονική γνώση. Ούτε υπεύθυνοι πολίτες χωρίς γνώση και μυαλό ανοιχτό στην αλλαγή. Κι αυτά μπορεί να τα προσφέρει μόνο ένα σύστημα εκπαίδευσης που προνοεί για αυτούς, δημιουργεί τα κατάλληλα θεμέλια, επενδύει στα παιδιά μας.

Παιδεία για εμάς σημαίνει να πιστοποιήσουμε όλες τις παιδικές μας χαρές στο σύνολό τους και να φτιάξουμε 3 ολοκαίνουργιες. Αύριο κιόλας εγκαινιάζουμε τον πιο σύγχρονο και οικολογικά υπεύθυνο παιδότοπο όλης της Αθήνας, την παιδική χαρά Μακεδονίας!

Παιδεία για εμάς προϋποθέτει ασφάλεια και καλύτερα σχολεία, έχοντας προχωρήσει σε διαδικασίες επιδιόρθωσης και βαψίματος σχεδόν του 80% των σχολικών μας εγκαταστάσεων.

Παιδεία σημαίνει επένδυση στα βιβλία των παιδιών μας , με την πλήρη ανακαίνιση 2 βιβλιοθηκών του Γυμνασίου της Φιλοθέης.

Παιδεία σημαίνουν τα δημιουργικά εργαστήρια που ξεκινήσαμε για τα μικρότερα παιδιά μας, τα οποία και συντηρήσαμε κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου της καραντίνας.

Παιδεία είναι η ενίσχυση του Πολιτισμού, όπου και ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με μια αξιόλογη συνεργάτη που ειδικεύεται σε θέματα θεάτρου, μουσικής και ψυχαγωγίας υψηλού επιπέδου.

Η δύσκολη περίοδος του κορωνοϊού δεν μας επέτρεψε να προχωρήσουμε σε όσες εκδηλώσεις είχαμε με τόση όρεξη προγραμματίσει, δυστυχώς δεν προλάβαμε να τις αναδείξουμε, ευελπιστούμε όμως ότι θα επανέλθουμε δυναμικά όταν όλα επανέλθουν στην κανονικότητα.

Στην περίοδο των (φετινών) Πανελληνίων προμηθεύσαμε τα Λύκειά μας με κλιματιστικά, με φωτοτυπικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και με υγειονομικό υλικό προκειμένου εκπαιδευτικοί και μαθητές να συνεχίσουν να εργάζονται σε ένα ασφαλές για αυτούς περιβάλλον.

Τα αποτελέσματα όχι απλά μας δικαίωσαν, μας έκαναν να αισθανθούμε ιδιαιτέρως περήφανοι για αυτά! Σας συγχαίρω, μέσα από την καρδιά μου, για τους καρπούς που απέφερε η στήριξή σας δίπλα στα παιδιά σας.

Η πόρτα του γραφείου μου είναι και θα παραμείνει πάντα ανοιχτή σε όλα τα παιδιά μας, από τα μικρά νήπια μέχρι και τους μεγάλους αποφοίτους μας, με τη διάθεση να αποτελέσουμε αρωγούς σε κάθε τους όνειρο και προσπάθεια.

Ας τους υποδεχτούμε τώρα κοντά μας.

Χαιρετισμός αποφοίτων

Αγαπημένοι μας φοιτητές καλωσορίσατε!

Κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που επιτάσσει η νέα πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας, βρισκόμαστε εδώ – έστω και με αυτή την καθυστέρηση-  για να τιμήσουμε την προσπάθεια και την επιτυχία σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις! Δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για την αξιέπαινη επιτυχία σας και ένα μικρό δώρο από εμάς για να μας θυμάστε! Θέλω να θεωρείτε τον Δήμο ως το δεύτερο σπίτι σας και όταν με το καλό ολοκληρώσετε τις σπουδές σας να προσφέρετε σε αυτόν και τους δημότες του τα μέγιστα των δυνατοτήτων σας. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε. Κι εις ανώτερα!

ΜΟΡΙΑ   ΟΝΟΜΑΤΑ                                        ΣΧΟΛΕΣ                                    ΣΧΟΛΕΙΟ

18002    ΣΟΚΟΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΙΩΑΝΝΑ   ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ  ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18013    ΣΓΟΥΝΤΖΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ     ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ  ΝΈΟ ΨΥΧΙΚΟ

18018    ΦΥΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΜΠ        ΝΈΟ ΨΥΧΙΚΟ

18046    ΠΑΡΑΣΧΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ     ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ                ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18072    ΧΑΝΤΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ         ΟΔΟΝΤΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18094    ΖΩΓΡΑΦΙΔΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ    ΟΔΟΝΤΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18189    ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ      ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ            ΦΙΛΟΘΕΗ

18209    ΚΑΡΑΜΠΕΣΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΡΗΝΗ  ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ                ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18216    ΚΩΤΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                    ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

18219    ΧΡΥΣΑΓΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ            ΦΙΛΟΘΕΗ

18236    ΤΣΙΑΡΕΑ ΜΥΡΤΩ   ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ  ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18246    ΠΑΣΟΥΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ           ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ                ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18280    ΝΤΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ        ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ            ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18295    ΤΣΙΑΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ       ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΘΗΝΑ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18307    ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΙΡΗΝΗ               ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ                ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18319    ΜΠΑΡΛΟΥ ΟΛΓΑ   ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑ   ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18335    ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ            ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ                ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18335    ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ           ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑ     ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18396    ΔΡΥΣ ΠΕΤΖΑΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑ     ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18416    ΠΡΙΦΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΑΦΝΗ                ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑ   ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18425    ΣΟΥΦΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ             ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑ   ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18434    ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΖΑΝΑ ΗΡΩ         ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΟΠΑ           ΝΈΟ ΨΥΧΙΚΟ

18438    ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ ΔΑΦΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ           ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ                ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18445    ΚΑΤΣΑΔΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ          ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑ   ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18447    ΛΑΓΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ   ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ                ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18449    ΧΑΝΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑ   ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18498    ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ                ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ     ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18541    ΣΑΠΛΑΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ     ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ            ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18558    ΧΡΥΣΑΕΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ            ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ              ΦΙΛΟΘΕΗ

18574    ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ          ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ             ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18614    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ         ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ              ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18629    ΜΩΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ           ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ       ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18730    ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ     ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18753    ΑΠΟΣΚΙΤΗ ΖΩΗ     ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑ     ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18758    ΔΑΝΑΛΑΤΟΥ ΑΘΗΝΑ           ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ   ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18816    ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ          ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ                ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18819    ΠΑΣΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ          ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ            ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18834    ΒΙΛΜΕΖΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ      ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ   ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18834    ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΕΞΙΑ                ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ  ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18840    ΚΛΕΙΑΜΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ          ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑ   ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18890    ΣΤΡΑΓΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ          ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ             ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18900    ΜΗΣΤΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ       ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑ   ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

18950    ΑΡΜΕΝΗ ΘΩΜΑΪΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ           ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ                ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

19003    ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ                      ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

19044    ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ     ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ   ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

19146    ΚΛΗΜΟΥ ΑΝΘΗ    ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑ   ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

19252    ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ           ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑ   ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις