Παραδόθηκε το κολυμβητήριο στους δημότες

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Παραδόθηκε το κολυμβητήριο στους δημότες

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και το κολυμβητήριο, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, ανοίγει ξανά τις πόρτες του στο κοινό, μετά από ένα μήνα. Όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κύριος Νίκος Ζερβός το έργο τους πήρε μια εβδομάδα παραπάνω απ’ ότι υπολόγιζαν, καθώς οι ζημιές έγιναν αντιληπτές μόλις άδειασε η πισίνα. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τον ρύπο τον βλέπεις πάνω από το νερό, την φθορά δεν βλέπεις. Εξάλλου χρειάζεται μια ιδιαίτερη διαδικασία για το άδειασμα και γέμισμα της πισίνας, αφού θέλει δυο μέρες να αδειάσει, άλλες πέντε ημέρες για να γεμίσει και κάποιες μέρες για να έρθουν οι χημικές ουσίες σε ισορροπία και το νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία.

Οι επισκευές που έγιναν στον πυθμένα ήταν εκτεταμένες. Τις ανάγκες τις διαπιστώνεις όταν φύγει τον νερό.  Αυτή τη φορά κάναμε καθαρισμό των αρμών από ρύπους και αποκαταστάσεις  των φθαρμένων αρμών. Τοποθετήσαμε νέα καλύμματα στην θέση των φωτιστικών που βρίσκονται μέσα στην πισίνα και  δεν χρησιμοποιούνται. Αποκαταστήσαμε την μόνωση στα φρεάτια εκκένωσης η οποία είχε καταστραφεί τελείως, με αποτέλεσμα τνα υπάρχει μόνιμη απώλεια νερού. Και αυτό το είδαμε όταν αδειάσαμε την πισίνα.

Επίσης ο βατήρας επιτέλους κατεδαφίστηκε ικανοποιώντας έτσι τους όρους για τους οποίους μα δόθηκε η άδεια. Βελτιωτικές εργασίες έγιναν και στα αποδυτήρια και στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας όπως και τα σκουριασμένα σχαράκια αντικαταστήθηκαν.

Παρεμπιπτόντως να αναφέρουμε ότι  και στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου έγινε υγρομόνωση. Υπήρχε εισροή νερού στην επάνω αίθουσα μέχρι του σημείου να τοποθετούν κουβάδες για τη συλλογή του νερού. Υπήρχε μόνιμος κουβάς έξω από τους τουαλέτες. Κι αυτό το διορθώσαμε».

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις