ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΡΥΘΜΙΚΗ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ, ΓΙΟΓΚΑ

Από Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι εγγραφές στα αθλητικά προγράμματα του ΟΚΑΠΑ.

  • Μαθήματα Ρυθμικής Γυμναστικής
  • Μαθήματα Ενόργανης Γυμναστικής
  • Μαθήματα Γιόγκα

Πριν την εγγραφή προηγείται συνάντηση με τις προπονήτριες για ενημέρωση σχετικά με τα ωράρια, τα τμήματα και τη διαθεσιμότητα, στις παρακάτω ώρες:

  • Στην αίθουσα θεάτρου για Ενόργανη και Γιόγκα από 12:00 έως 20:00
  • Στην αίθουσα γυμναστικής για Ρυθμική από 12:00 έως 20:00
  • Στα γραφεία του πρώτου ορόφου για Ρυθμική από 12:00 έως 20:00

Τα μαθήματα ξεκινάνε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν σήμερα.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στη γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, Ν. Ψυχικό) καθημερινά (εκτός Σαββάτου) και ώρα 12:00 έως 21:30 με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (πληροφορίες τηλ. 210 67 28043). Οι πληρωμές στη γραμματεία γίνονται μόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας. 

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν  οι εγγραφές για το Κολυμβητήριο για χρήση του «κοινού».

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου το κολυμβητήριο ξεκινά με πλήρες ωράριο λειτουργίας 08:00-21:30 με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν σήμερα. Η χρήση του κολυμβητηρίου για το κοινό θα γίνεται κατόπιν ραντεβού μέσω της γνωστής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα www.okapa.gr. Για να κλείσετε ραντεβού πρέπει πρώτα να έχει γίνει εγγραφή.

Από Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές για τα παιδικά προγράμματα κολύμβησης του ΟΚΑΠΑ. Πριν την εγγραφή προηγείται συνάντηση με τους προπονητές για ενημέρωση σχετικά με τα ωράρια, τα τμήματα και τη διαθεσιμότητα.  Οι εγγραφές γίνονται στη γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, Νέο Ψυχικό) καθημερινά (εκτός Σαββάτου) και ώρα 08:00 έως 20:00 με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (πληροφορίες τηλ. 210 67 28043). Οι πληρωμές στη γραμματεία γίνονται μόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας. Περισσότερες πληροφορίες okapa.gr

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις