Νέα ήθη και στις βραβεύσεις αποφοίτων

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Νέα ήθη και στις βραβεύσεις αποφοίτων

Φέτος, η καθιερωμένη βράβευση αποφοίτων των δημόσιων σχολείων του Δήμου μας θα πραγματοποιηθεί διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές.

Η κεκλεισμένων των θηρών – λόγω κορωνοϊού- εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κεντρικό Δημαρχείο επί της οδού Μαραθωνοδρόμου, με αποκλειστική παρουσία του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου και Προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (ΔΕΠ) Γιώργου Παπαχρόνη, καθώς και της Προέδρου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων κυρίας Πλιάκα. Οι γονείς των επιτυχόντων αποφοίτων της προηγούμενης χρονιάς (2019) θα παρακολουθήσουν τη βράβευση μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, προς αποφυγή συνωστισμού, έχουν χωρίσει τις ομάδες- των φοιτητών πια- σε μικρά γκρουπάκια τα οποία και θα ανεβαίνουν σταδιακά και προγραμματισμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτηρίου. Εκεί θα δοθεί και στους 47 έπαινος και ένα βιβλίο που παρουσιάζει την ιστορία του Δήμου μας, ενώ ο πρώτος των πρώτων θα βραβευτεί και με ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας.

Επίσης, θα επιδοθούν άλλες 3 τιμητικές πλακέτες στον πρώην Γυμνασιάρχη Ψυχικού, κύριο Κλαδά, στον πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων κύριο Μεσημέρη αλλά στην Τεχνολογική Ομάδα NEWGEN MOTORS του Λυκείου Φιλοθέης που μας έχει κάνει πολλές φορές περήφανους με τις πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις της.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πρώτοι δύο επιτυχόντες στην κορυφή των εισαχθέντων κατέλαβαν τις πρώτες δύο θέσεις στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ ενώ ο τρίτος σε σειρά την αντίστοιχα τρίτη θέση στην Ιατρική Αθηνών! Πολλά συγχαρητήρια και από όλους εμάς!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει στις 18:00, θα διαρκέσει περίπου δυόμιση ώρες και θα την παρακολουθήσουμε μέσω του διαδικτυακού συνδέσμου :  https://meet.google.com/jrv-xyht-fwr.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις