Κλοπή με λεία μερικά εργαλεία στο Ψυχικό

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Κλοπή με λεία μερικά εργαλεία στο Ψυχικό

Κλοπή σημειώθηκε στο Ψυχικό πριν λίγες ημέρες, όχι όμως μέσα στην πολυτελή μονοκατοικία αλλά στο σπιτάκι του κήπου που φιλοξενούσε κηπευτικά εργαλεία και διάφορα αντικείμενα κηπευτικής συντήρησης όπως χώμα, καρότσια και λιπάσματα.

Αυτό που έκανε εντύπωση, είναι ότι οι σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, οι διαρρήκτες μάλλον έμειναν μέσα στο σπιτάκι όλο το βράδυ γιατί η οικογένεια επέστρεψε από διακοπές την στιγμή που οι κλέφτες ήταν ήδη στον κήπο. Εικάζεται ότι ήταν δύο άτομα, και ότι βρήκαν τρόπο με την βοήθεια τρίτου ατόμου, να εισβάλουν με σκάλα για να μην ενεργοποιηθεί ο συναγερμός την περίφραξης.

Όταν όμως οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν εκείνο το βράδυ ξαφνικά, ο συνεργός τους μάλλον φοβήθηκε και έφυγε, αφήνοντας την σκάλα στο πεζοδρόμιο πίσω από πυκνή φυλλωσιά φυτών. Η οικογένεια φυσικά δεν είδε την σκάλα ούτε όμως και τα άτομα που ήταν ήδη μέσα. Απενεργοποίησαν για λίγο τον συναγερμό για να παρκάρουν και κατόπιν τον ενεργοποίησαν πάλι, εγκλωβίζοντας τους κλέφτες. Εκείνοι βρήκαν παρόλα αυτά τρόπο να αποδράσουν, χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία από την αποθήκη.

Το επόμενο πρωί, η αποθήκη ήταν ανοιχτή, ενώ μέσα υπήρχαν σχεδόν δέκα αποτσίγαρα. Επίσης βρέθηκε και η σκάλα. Τα εργαλεία μικρής αξίας, τα πήραν μαζί τους. Η αστυνομία υποθέτει ότι ήταν ερασιτέχνες πέραν κάθε αμφιβολίας. Όχι μόνο δεν κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, αλλά επέλεξαν από όλο το καλοκαίρι, και την ημέρα επιστροφής των ιδιοκτητών.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις