Εθνικός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης ELSA Greece

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Εθνικός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης ELSA Greece

Στις αίθουσες του Εφετείου Αθηνών και για 6η συνεχόμενη χρονιά, διεξήχθη στις 7,8 & 9 Αυγούστου 2020, υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο Εθνικός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών-ELSA Greece  (European Law StudentsAssociation).

Ο διαγωνισμός συνιστά τη μοναδική προσομοίωση του ελληνικού συστήματος απονομής της δικαιοσύνης και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή φοιτητών και από τις τρεις Νομικές Σχολές της χώρας.

Φέτος η Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, με τους τεταρτοετείς φοιτητές Ανδρέα Βουβάκη, Νικόλαο Καψάλη και Αναστάσιο Μαλιδέλη απέσπασε την πρωτιά στην κατηγορία της Ποινικής Δικαιοσύνης.

Να σημειώσουμε ότι ο τελειόφοιτος  Ανδρέας Βουβάκης  είναι ένα από τα δικά μας παιδιά. Νεοψυχικιώτης, που πήγε στα δημόσια σχολεία του προαστίου μας, πάντα με υψηλούς στόχους, πάντα με καλούς βαθμούς, εργατικός και αποτελεσματικός, παιδί του ΑΟ Ποσειδών, όπου και ο πατέρας του υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κοινωνικός,  επιμελής με βασικό κίνητρο, καθ’ όλη την πορεία της μαθητικής και φοιτητικής ζωής του, την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων και τη συνεχή βελτίωση και επιμόρφωση.

Όπως μας είπε ο ίδιος: «η εμπειρία ήταν φοβερή, η όλη διαδικασία και μάλιστα μέσα στην δικαστική αίθουσα σε βοηθάνε να εξελίσσεσαι και είναι εφόδιο για την μετέπειτα και όχι μόνο επαγγελματική αλλά και προσωπική ζωή σου».

Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα Αντρέα! Σου ευχόμαστε να πραγματοποιήσεις κάθε σου όνειρο.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like: