Βοηθάμε – υιοθετούμε και  όλοι μαζί μπορούμε!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Βοηθάμε – υιοθετούμε και  όλοι μαζί μπορούμε!

Με το σύνθημα «ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!»  πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη κινηματογραφική προβολή της ΖΩΦΙΨΥ, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, στο δροσερό Cine Φιλοθέη.

Πλήθος κόσμου έδειξε την ευαισθησία του και προσήλθε να παρακολουθήσει την ταινία JUDIE (Όσκαρ 2019). Ο κινηματογράφος ήταν πλήρης, αν και με μειωμένη χωρητικότητα, καθώς ακολουθήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται λόγω του Covid-19.

Παρόντες ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης με την οικογένεια του, οι Αντιδήμαρχοι και πολλά μέλη του Δ.Σ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Ζωή Ράπτη και η Αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη.

Η εταιρεία Σπέντζος, ιδιοκτήτρια του Cine Φιλοθέης, διαθέτει κάθε χρόνο το χώρο του δωρεάν, για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, τα έσοδα της οποίας διατίθενται στη στήριξη των αδέσποτων ζώων.

Η  ΖΩΦΙΨΥ είχε φέρει έξω από τον κινηματογράφο, 2 κουτάβια προς υιοθεσία. Το ένα από αυτά βρήκε «γονείς» που θα το αγαπήσουν και μένει το άλλο αδελφάκι του περιμένοντας τη σειρά του.

Διπλό το καλό λοιπόν! Κι εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις