ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο χαμό του Δημάρχου Θάνου Βεζυργιάννη, συνήλθε σήμερα Παρασκευή 03/07/2020 σε έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση με πρόταση και πρόσκληση του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Μπονάτσου, προκειμένου να αποδώσει την δέουσα τιμή στον Άνθρωπο που υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις την ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ. Μας άφησε πολύτιμη παρακαταθήκη. Στην διάρκεια της πολυετούς επιτυχημένης πορείας του, κινήθηκε πάντα με αίσθημα ευθύνης προς τον Δημότη, την τοπική κοινωνία με ενδιαφέρον και φροντίδα. Ως οικογενειάρχης υπήρξε υπόδειγμα τιμής και αξιών.

Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής προς τον αξιότιμο Πρώτο Πολίτη του Νέου Ψυχικού το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφράσει προς την οικογένεια του την βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
  2. Να παραστεί ο Πρόεδρος ως εκπρόσωπος του Ομίλου στην νεκρώσιμη ακολουθία.
  3. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο και στην σελίδα του Oμίλου.
  4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην συνεδρίαση του Δ.Σ.
  5. Να κατατεθεί στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία
  6. Να κυματίζει μεσίστια η σημαία του Ομίλου την ημέρα της κηδείας

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος                                                                             Η Γενική Γραμματέας