Κάθε Παρασκευή και μια γιορτή!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Κάθε Παρασκευή και μια γιορτή!

Έκλεισε η πρώτη εβδομάδα του καλοκαιρινού παιδικού προγράμματος «ΑΘΛΟΠΑΙΧΝΙΔΙΕΣ», την Παρασκευή 17 Ιουλίου με μια θεατρική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά  “Ο ΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΙΠΙΖΑ”.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες και η συμμετοχή των παιδιών δεν μπορεί για λόγους ασφάλειας να ξεπεράσει τα 60 παιδιά ανά εβδομάδα. Η πρώτη εβδομάδα ξεκίνησε με 45 παιδιά όπου είχαν στην διάθεσή τους ολόκληρο σχεδόν το αθλητικό κέντρο Νέου Ψυχικού για να παίξουν και να δημιουργήσουν. …και δημιούργησαν!

Σε πέντε μόλις μέρες δούλεψαν μια θεατρική παράσταση και την παρουσίασαν. Τριάντα πέντε παιδιά συμμετείχαν στην πραγματικά όμορφη γιορτή. Συνεργάστηκαν άψογα, έστησαν απλά σκηνικά και με πολλή διάθεση και κέφι μας κατέπληξαν!

Παρακολουθήσαμε την παράσταση και οι μικροί αθλοπαιχνιδιστές κατάφεραν να μας ψυχαγωγήσουν και να μας συγκινήσουν! Η παράσταση ήταν εκπληκτική. Μπράβο παιδιά! Θα περιμένω την πρόσκλησή σας και την επόμενη Παρασκευή!

…και στο τέλος έκπληξη! Ο παγωτατζής, ο αγαπημένος όλων των παιδιών με δώρο το παγωτό για όλα τα παιδιά που βρισκόντουσαν στην εκδήλωση εκείνη την ώρα!

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις