Μανώλης Μητσιάς & Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο Cine Φιλοθέη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μανώλης Μητσιάς & Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο Cine Φιλοθέη

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας, μια από τις λίγες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος είναι  η καλλιτεχνική συνεργασία του Μανώλη Μητσιά με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που έχει σαν τίτλο «Οι ποιητές μας τραγουδούν».

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού στον κινηματογράφο Φιλοθέη, την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 με ώρα έναρξης, 20:30.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για μια ανθολογία της ελληνικής μελοποιημένης ποίησης από την Σαπφώ στον Σολωμό, τον Σεφέρη, τον Ελύτη και τον Ρίτσο, με ποίηση, μουσική και τραγούδι, μια περιδιάβαση στο μαγικό κόσμο της ελληνικής ποίησης από τον 6ο π.Χ. αιώνα έως τις μέρες μας, όπου ακούγονται μελοποιημένοι οι: Σαπφώ, Δ. Σολωμός, Κ. Παλαμάς, Ά. Σικελιανός , Κ.Π Καβάφης, Κ. Βάρναλης, Ν. Λαπαθιώτης, Κ. Καρυωτάκης, Γ.Σεφέρης, Ο. Ελύτης, Γ. Ρίτσος, Μυρτιώτισσα, Δ. Σαββόπουλος.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν για τον κόσμο, μια προσφορά του Δήμου προς τους κατοίκους και τους δημότες του.

Η ώρα προσέλευσης είναι 20:00 και παρακαλείται το κοινό να προσέλθει εγκαίρως. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Στην είσοδο θα δίνεται δελτίο εισόδου και θα υποδεικνύεται η συγκεκριμένη θέση που θα κάθεται ο καθένας, πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των θεατών.

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις