Έτοιμοι και για κατασκήνωση

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Έτοιμοι και για κατασκήνωση

Ένας θεσμός που μετράει πάνω από 30 χρόνια θα συνεχιστεί και φέτος, έστω και με τις δύσκολες συνθήκες  που έχει επιβάλει η πανδημία.

Η κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί την περίοδο από 16 έως 31 Αυγούστου στο Σοφικό Κορινθίας, στην πρότυπη κατασκήνωση «The Ranch».  Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 – 15 ετών κατοίκων του Δήμου, παιδιά ανέργων οικογενειών, παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών, παιδιά με γονείς ΑΜΕΑ ή μέλος ΑΜΕΑ στην οικογένεια, παιδιά πολύτεκνων οικογενειών και γενικότερα παιδιά οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με δεδομένη τη σημερινή οικονομική κρίση, να επωμισθούν τα έξοδα για τις θερινές κατασκηνώσεις.

Η κατασκήνωση επιλέχθηκε με βάση τις προδιαγραφές λειτουργίας που επιβάλουν τα ISO: H.A.C.C.P.  System, ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015, που την συγκαταλέγουν σε μία από τις καλύτερες κατασκηνώσεις. Πρόκειται για έναν χώρο ιδιαίτερα ασφαλή που προσφέρει άθληση, ψυχαγωγία και πολυπαιχνίδια μέσα από σύγχρονες οικολογικές εγκαταστάσεις άθλησης και διαμονής.

Να επισημάνουμε ότι  το προσωπικό που πλαισιώνει το “The Ranch” επιλέγεται μέσα από αυστηρές διαδικασίες προσωπικών συνεντεύξεων και πρακτικών δοκιμασιών, ενώ στα πλεονεκτήματά της συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι βρίσκεται στα 10 χλμ. από το Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Να σημειώσουμε ότι για φέτος οι αιτήσεις που θα γίνουν δεκτές θα είναι μόλις εξήντα τέσσερεις και με κριτήρια αυστηρά κοινωνικοοικονομικά, καθώς οι άδειες για την λειτουργία των κατασκηνώσεων δόθηκαν πριν από είκοσι περίπου ημέρες και ο μόνος τρόπος για να προλάβουμε την φετινή καλοκαιρινή περίοδο ήταν η απευθείας ανάθεση –που δεν υπερβαίνει τα 25.000€ συνολικά. Στην περίπτωση που θα θέλαμε να καλύψουμε περισσότερες αιτήσεις και περισσότερες από μία κατασκηνωτικές περιόδους, θα χρειαζόταν τουλάχιστον ένα δίμηνο για να υλοποιηθεί αυτό.

Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 16 Ιουλίου με δικαίωμα υποβολής έως και την Τετάρτη 22 Ιουλίου και θα πραγματοποιηθούν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στο site του Δήμου: https://www.philothei-psychiko.gov.gr ή με μέιλ στο kataskinosidimou@gmail.com. Για πληροφορίες στα τηλ: 2132014600 και 2132014625 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 15.00.

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις