Υπαίθριο παζάρι από την  Ζω.Φι.Ψυ.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Υπαίθριο παζάρι από την  Ζω.Φι.Ψυ.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020, η ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ. (Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων  Ζώων) διοργανώνει, μόνο για μία ημέρα, υπαίθριο παζάρι για την ενίσχυση του έργου προστασίας των αδέσποτων.

Το παζάρι θα γίνει στην Α’ πλατεία Ψυχικού (πρώην Blue Bell)  και ώρες από 11:00 έως 17:00.

Θα εκτεθούν ρούχα, βιβλία, κοσμήματα, αξεσουάρ, παιχνίδια, διακοσμητικά και άλλα χρήσιμα  αντικείμενα, ανάμεσα στα οποία σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας ενθουσιάσει και θα σας ευχαριστήσει και έτσι θα βοηθήσετε ταυτόχρονα τους μικρούς αδέσποτους φίλους μας.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, μάσκες, αποστάσεις και απολύμανση χεριών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Θυμίζουμε ότι τα παζάρια είναι από τις βασικές πηγές εσόδων της Ζω.Φι.Ψυ. η οποία αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές και υποστηρίζει το πρόγραμμα περίθαλψης των Αδέσποτων ζώων συντροφιάς που εγκαταλείπονται και στις τρεις κοινότητες του Δήμου μας.

Ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε!

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι

θα υπάρξει, κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο,  όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, μια κινηματογραφική βραδιά στο Cine Φιλοθέη, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στην ΖΩΦΙΨΥ. Για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες  θα σας ενημερώσουμε μόλις αυτές ανακοινωθούν.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις