ΑΡΚΑΣ «Η Ζωή μετά»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΑΡΚΑΣ «Η Ζωή μετά»

Ζωή Μετά και Ζωή μετά χαμηλών Πτήσεων

Η πιο χιουμοριστική παράσταση του καλοκαιριού «Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ» του εξαιρετικού συγγραφέα ΑΡΚΑ, ξεκινάει από 4  Ιουλίου και έρχεται να μας φέρει πολύ γέλιο.

Πρόκειται για τις  ξεκαρδιστικές ιστορίες του Αρκά: η “Ζωή Μετά”, ο “Ισοβίτης” και οι “Χαμηλές Πτήσεις” οι οποίες θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν μέσα από τις νέες σελίδες των κόμικς, για να φέρουν λυτρωτικά γέλιο στα χείλη στα χείλη όλων των θεατών με τις ερμηνείες των  Θανάση Βισκαδουράκη,  Γιώργου Γιαννόπουλου, Σοφία Βογιατζάκη, Πέτρου Μπουσουλόπουλου, Χρήστου Τριπόδη και  Δημήτρη Αγοράoυ.

Τα  κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με πολύ χιούμορ, λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 80 λεπτά (χωρίς διάλειμμα) και η τιμή του εισιτηρίου κυμαίνεται από 8€ έως 15€ (καθώς υπάρχουν προσφορές για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων).

Σε όλα τα θέατρα που θα παρουσιαστεί η παράσταση, θα τηρηθούν αυστηρά οι απαιτούμενοι κανόνες υγιεινής για την ασφάλεια των θεατών.

Η σταθερή βάση των παραστάσεων είναι κάθε Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή στον υπέροχο κήπο του Θεάτρου Χυτήριο, ενώ ο θίασος περιοδεύσει και σε γειτονιές της Αθήνας αλλά και της Ελλάδας.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις