Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπές από καταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών στην περιοχή της Αττικής

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπές από καταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών στην περιοχή της Αττικής

Εξιχνιάσθηκαν οχτώ περιπτώσεις, μία στον Φάρο Ψυχικού.

Συνελήφθη, στην Κηφισιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, ημεδαπός κάτοικος βορείων προαστίων, κατηγορούμενος για κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Ο ανωτέρω λίγο πριν, είχε εισέλθει ως πελάτης σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών και είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει το αντικλεπτικό σύστημα από κάμερα, πλην όμως έγινε αντιληπτός από υπάλληλο του καταστήματος, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία με επακόλουθο τη σύλληψή του.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο ανωτέρω, από τα μέσα Μαΐου, μετέβαινε σε καταστήματα που πωλούν ηλεκτρονικές συσκευές, όπου προσποιούμενος τον πελάτη, έβγαζε τεχνηέντως το αντικλεπτικό σύστημα από ηλεκτρονικές συσκευές που βρίσκονταν σε προθήκες και τις αφαιρούσε, τοποθετώντας αυτές σε θυλάκιο των ενδυμάτων του.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν οχτώ (8) περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, μεταξύ αυτών, μία περίπτωση σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στον Φάρο Ψυχικού, τρεις στην Κηφισιά, δύο στο Μαρούσι, και οι υπόλοιπες σε Πεύκη και Αγία Παρασκευή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις