Χωρίς ραντεβού η εξυπηρέτηση με τον Δήμο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Χωρίς ραντεβού η εξυπηρέτηση με τον Δήμο

«Μέτρα ασφαλείας, σύνεση και προγραμματισμό» συστήνει ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης Μπάμπης Μπονάτσος

 

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, την οποία συνυπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας, Εργασίας, Υγείας, Πολιτισμού, Υποδομών – Μεταφορών και Ναυτιλίας, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες τίθενται πλέον σε πλήρη λειτουργία από την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ 34781/2020 (ΦΕΚ 2168/Β/7-6-2020), άρθρο 19, παρ. 2, ορίζονται τα εξής: «Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Με ευθύνη του οικείου Προϊσταμένου τηρείται ελάχιστη απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των υπαλλήλων και μεταξύ των υπαλλήλων και των πολιτών».

Τι γίνεται στον Δήμο μας

Οι δύο πρώτες μέρες της απελευθέρωσης των μέτρων φαίνεται να μην διαταράσσει την λειτουργία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Η κίνηση στις υπηρεσίες θυμίζει την εποχή της καραντίνας. Δημότες και κάτοικοι φαίνεται να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα για βεβαιώσεις και πιστοποιητικά. Παράλληλα τα μέτρα της διοίκησης παραμένουν ίδια. Στο ισόγειο της Μαραθωνοδρόμου την πρώτη θέση κατέχουν μάσκες και αντισηπτικά. «Για την ασφάλεια του κοινού και των υπαλλήλων» μας αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Μπάμπης Μπονάτσος. «Χωρίς μάσκα μπορούν να μπαίνουν μόνο οι άνθρωποι που έχουν αναπνευστικά προβλήματα στους οποίους και συστήνουμε να παίρνουν τηλέφωνο να ενημερώνονται για ό,τι θέμα ή να ζητούν πιστοποιητικά ταχυδρομικά αν δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά. Συστήνουμε σύνεση και προγραμματισμό- προσυνεννόηση ενώ σημαντικό ακόμη είναι να μην ξεχνάμε την απόσταση ασφαλείας».

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις