Προβολές κάτω από τα αστέρια…

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Προβολές κάτω από τα αστέρια…

Η αντίστροφή μέτρηση ξεκίνησε! Από την Δευτέρα 1η  Ιουνίου επαναλειτουργούν οι θερινοί  κινηματογράφοι δίνοντας τη χαρά στους σινεφίλ να απολαύσουν την ταινία της αρεσκείας τους κάτω από τα αστέρια.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα τηρούνται όλες οι αποστάσεις ασφαλείας με αραιά καθίσματα και όριο πληρότητας στο 40%. Στην είσοδο και στο κυλικείο  θα υπάρχει αντισηπτικό χεριών και αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται είτε με τη φυσική παρουσία στο ταμείο, είτε με τηλεφωνική κράτηση.

Μεγάλη χαρά έδωσε και η είδηση ότι ανοίγει και πάλι ο Θερινός Κινηματογράφος Φιλοθέης του οποίου είχε λήξει η σύμβαση. Με ταχύτατες διαδικασίες, με την μεσολάβηση του ίδιου του Δημάρχου και με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι στην διάθεση του κοινού από την ερχόμενη Δευτέρα.

Επικοινωνήσαμε με τους επιχειρηματίες των δύο θερινών σινεμά που έχουμε στον Δήμο μας οι οποίοι διαμορφώνουν τους χώρους τους για να υποδεχτούν το κοινό τους και μας μεταφέρουν τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

ο ανανεωμένος χώρος του cine Φιλοθέη

Cine Φιλοθέη, Πλατεία Δροσοπούλου, Ψυχικό, τηλ: 210 68 33 398. Μιλήσαμε με τον κύριο Σπέντζο ο οποίος μας δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξος. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη, υπάρχουν ειδικές διατάξεις σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα που πρέπει να παρθούν ειδικά στα κυλικεία και όλο αυτό δημιουργεί ένα κλίμα αγωνίας για το πώς θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις υποχρεώσεις τους.  Μας ενημέρωσε ότι έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο χώρο του κινηματογράφου και του κυλικείου (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά, συνεχής απολύμανση) και πολύ σημαντικό είναι το ότι, έχουν αλλάξει όλες τις πλάτες και τους πάτους στις καρέκλες για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και υγιεινή. Με αρκετά λιγότερα τραπεζοκαθίσματα, μεγαλύτερες αποστάσεις αλλά πάντα  με ασφάλεια και άνεση μας περιμένουν στον δροσερό και καταπράσινο χώρο τους.

Από Δευτέρα 1 έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου θα προβληθεί σε μία προβολή, η ταινία «Σκοτεινά Νερά» του Τοντ Χέινς με ώρα έναρξης στις 21:00.

 

Cine Ψυχικό Classique, Λ.Κηφισίας 290 & Ν.Παρίτση 2, στο Νέο Ψυχικό, τηλ. 215 215 9178. Η υπεύθυνη του κινηματογράφου μας είπε ότι για το προσωπικό δεν αλλάζουν πολλά πράγματα καθόσον πάντα προτεραιότητά τους ήταν η καθαριότητα και η απολύμανση. Η σημαντική αλλαγή είναι ότι οι θέσεις θα είναι στο 40%, δηλαδή περίπου 140. Επιπλέον μέλημά τους σήμερα είναι όλοι να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας και να μην υπάρχει συγχρωτισμός στην είσοδο και στο κυλικείο. Τα άτομα στα εισιτήρια και στο κυλικείο θα φορούν και μάσκα (γιατί γάντια χρησιμοποιούσαν έτσι κι αλλιώς). Όσοι κάνουν τηλεφωνικές κρατήσεις μπορούν 20 λεπτά πριν την έναρξη να τα παίρνουν από το ταμείο διαφορετικά τα εισιτήρια μπορούν να διατεθούν σε άλλους. Τα τραπεζάκια και οι καρέκλες απολυμαίνονταν κάθε ημέρα πριν την 1η προβολή, τώρα θα καθαρίζονται και με αντισηπτικό.

Η ταινία που θα προβληθεί από Δευτέρα 1 έως και Τετάρτη 3 Ιουνίου σε μια προβολή, είναι η βραβευμένη με 4 Oscar «Παράσιτα», με ώρα έναρξης στις 21:15.

 

Για τις επόμενες προβολές των κινηματογράφων, θα σας ενημερώνουμε μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις