Έλεγχοι Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Έλεγχοι Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Το αυτοκίνητο του Υ.Π.Π παρκαρισμένο έναν δρόμο μακριά από την Πλ. Ελευθερίας, αλλά με φανερό το αυτοκόλλητο του Υπουργείου.

 

Πολλοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και μάλιστα όχι όλες στα φανερά. Αρκετές φορές χρειάστηκε τα αυτοκίνητα του Υπουργείου να παρκάρουν σε απόσταση από τις πλατείες και τα πάρκα, για να μην κινήσουν υποψίες. Ο λόγος, είναι τα γεγονότα στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής που έφεραν την αντίδραση των συγκεντρωμένων ατόμων, απέναντι στους ελέγχους της αστυνομίας, των Δημοτικών Υπαλλήλων αλλά και του Υπουργείου. Το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι και δεν ήταν ευχάριστο για κανέναν.

 

 

Στο Νέο Ψυχικό, εθεάθη το αυτοκίνητο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην Πλατεία Ελευθερίας, αλλά ανεπιτυχώς «καμουφλαρισμένο» αφού το αυτοκίνητο έφερε αυτοκόλλητο του Υπουργείου.

Ο συνδημότης μας κύριος Τ.Κ. μας έστειλε σειρά φωτογραφιών με τους τρείς υπαλλήλους να κάθονται μέσα στο αυτοκίνητο και να συζητάνε, ενώ πιο πριν έκαναν βόλτες -ο καθένας μόνος του – μέσα στην πλατεία και κατέγραφαν την κίνηση του κόσμου διακριτικά. Όσο βέβαια διακριτικά θα μπορούσαν να το κάνουν εφόσον πολλοί τους κατάλαβαν και απλά αδιαφόρησαν.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις