1η η Κατερίνα Στεφανίδη, αυτή τη φορά διαδικτυακά!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

1η η Κατερίνα Στεφανίδη, αυτή τη φορά διαδικτυακά!

Στον παράλληλο διαδικτυακό αγώνα “The Ultimate Garden Clash” που διοργάνωσε η World Athletics  το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαΐου, η χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, αθλήτρια του ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ,  πήρε τη νίκη από τις Κέιτ Ναζότ (ΗΠΑ) και Αλισον Νιούμαν (Καναδάς). Η Κατερίνα  κατάφερε σε διάστημα μισής ώρας να ξεπεράσει 34 φορές τα 4,00 μ. και να αποτύχει μόλις δύο στο συγκεκριμένο ύψος.

Η Στεφανίδη αγωνίστηκε στη Δημοτικό στάδιο Φιλοθέης “Στέλιος Κυριακίδης”, κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά και τα αποτελέσματα, ενώ οι άλλες δύο παγκοσμίου φήμης αθλήτριες σε στάδια των χωρών τους.

Οι απαιτήσεις του αγώνα ήταν ιδιαίτερες, δεδομένου ότι για πρώτη φορά κλήθηκαν να κάνουν αγώνα αντοχής, σε μια περίοδο μάλιστα που στο σύνολό τους προερχόταν από την παρατεταμένη περίοδο της καραντίνας και απείχαν από τον κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Η Κατερίνα πέτυχε τις περισσότερες επιτυχημένες προσπάθειες, πάνω από τα 4μ. που ήταν σταθερά ο πήχης, φτάνοντας τις 34 έναντι των 30 της δεύτερης Κέιτ Ναζόν και των 21 της τρίτης Άλισον Νιούμαν.  Οι 3 αθλήτριες έφτασαν στο 85% του στόχου που είχαν θέσει από κοινού, φτάνοντας τις 100 επιτυχημένες προσπάθειες και ξεπερνώντας τις 98 αντίστοιχα προσπάθειες των αντρών-αθλητών της κατηγορίας τους! Και  παρότι ήταν ιδιαίτερα εξαντλημένες στο τέλος της αναμέτρησης, δήλωσαν ενθουσιασμένες με τον διαφορετικό αγώνα.

Το event μεταδόθηκε με video-link από την World Athletics, σημειώνοντας τεράστια απήχηση και επιτυχία μέσω των social media.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της δημότισσας και ξεχωριστής μας αθλήτριας, δηλώνοντας ότι η συμμετοχή της Κατερίνας Στεφανίδη στον Παγκοσμίου φήμης αυτό αγώνα, αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας!

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις