Ο πολιτισμός στα σπίτια μας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ο πολιτισμός στα σπίτια μας

Διαφορετικές προτάσεις κάθε μέρα για όλη την οικογένεια

Μέσα στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας του κορωνοϊού και της κοινωνικής απόστασης, όλο αυτό το διάστημα που οι χώροι εκδηλώσεων είναι κλειστοί, ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού προσφέρει τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθείτε από το σπίτι σας! Έτσι, έχει οργανώσει ένα «Πολιτιστικό Ημερολόγιο» με σκοπό να «φέρει» τον πολιτισμό στα σπίτια όλων των πολιτών του.

Σκοπός αυτής της δράσης είναι να συμβάλλει ώστε η καθημερινότητα όλων να γίνει όσο το δυνατόν πιο δημιουργική. Για αυτό το λόγο  οργανώθηκε μέσα στο site του Δήμου, μια πληθώρα καλλιτεχνικών επιλογών, που απευθύνεται σε όλες τις προτιμήσεις και σε όλες τις ηλικίες! Η υπεύθυνη καλλιτεχνικών δράσεων του Δήμου κυρία Νικόλ Δημητρακοπούλου, επιλέγει για όλους εμάς καθημερινά σπουδαία έργα από καλλιτέχνες όλου του κόσμου, καθώς και προτάσεις για αναγνώσεις, virtual επισκέψεις σε μουσεία, κινηματογράφο και παιδικά παιχνίδια. Επίσης, γνωστοί συγγραφείς και άνθρωποι του πνεύματος, διαβάζουν αποσπάσματα από δικά τους έργα, καθώς και έργα γνωστών συγγραφέων. Τέλος, μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα Ιστορίας μαγνητοσκοπημένα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.philothei-psychiko.gov.gr όπου εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα το «Πολιτιστικό Ημερολόγιο» και κάντε κλικ!

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις