Επικαιρότητα COVID 19_Ανακοίνωση Δημάρχου Φιλοθέης Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Επικαιρότητα COVID 19_ Ανακοίνωση Δημάρχου Φιλοθέης Ψυχικού

Αγαπητοί,

Σε συνέχεια των χθεσινών δηλώσεων του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, κ.Χαρδαλιά, σας προωθούμε την παρακάτω ανακοίνωση του Δημάρχου Φιλοθέης Ψυχικού, κ. Δημήτρη Γαλάνη, προς ενημέρωσή σας.

 Στις σημερινές ανακοινώσεις του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού βρίσκεται υψηλά σε ποσοστά κρουσμάτων κορονοϊού .
Η διαπίστωση αυτή μας υποχρεώνει να είμαστε σε ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση.
Με αφορμή την σταδιακή άρση των μέτρων προστασίας από την πανδημία από αύριο 4 Μαΐου, θέλω να κάνω και πάλι έκκληση σε όλους τους κατοίκους τους Δήμου μας, αλλά και σε όσους διέρχονται από αυτόν, να τηρούν απαρέγκλιτα τις οδηγίες των επιστημόνων και να ακολουθούν τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.
Οι υπηρεσίες του Δήμου μας θα λειτουργούν και το επόμενο διάστημα με αυστηρούς κανόνες ασφαλείας, ενώ θα απαγορεύεται η είσοδος σε δημοτικά κτίρια σε οποιονδήποτε δεν φοράει μάσκα.
Οι κοινόχρηστοι χώροι του Δήμου, παιδικές χαρές και χώροι άθλησης, θα παραμείνουν κλειστοί.
Η σταδιακή άρση των μέτρων δεν συνιστά το τέλος της περιπέτειας. Έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά μας. Είμαστε ακόμα περισσότερο υποχρεωμένοι τώρα που έγινε γνωστό το γεγονός του αριθμού των κρουσμάτων να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών .
Είναι ευθύνη όλων μας να περιφρουρήσουμε την δημόσια υγεία, να προστατέψουμε τους δικούς μας ανθρώπους, τις οικογένειες και τους συμπολίτες μας, λειτουργώντας με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή.

Δημήτρης Γαλάνης
Δήμαρχος
Φιλοθέης Ψυχικού

Με εκτίμηση,

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις