Το Νέο Ψυχικό γέμισε μικρούς καρναβαλιστές

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Το Νέο Ψυχικό γέμισε μικρούς καρναβαλιστές

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη αποκριάτικη εκδήλωση του Δήμου μας. Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, η πλατεία Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό γέμισε παιδικές φωνές, γέλια και μικρούς καρναβαλιστές.

Η πλατεία που φιλοξένησε για άλλη μια χρονιά το αποκριάτικο καρναβάλι, καθώς και τα καταστήματα γύρω της, γέμισαν από κατοίκους, μικρούς και μεγάλους, παιδιά και γονείς, που ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα του Δήμου, έναν θεσμό που πλέον έχει καθιερωθεί.

Η γιορτή ξεκίνησε στις 10:30 από το 2ο Δημοτικό σχολείο με την παρέλαση των καρναβαλιστών με το γαϊτανάκι, με μουσική συνοδεία καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης και με προορισμό την πλατεία Ελευθερίας.

 

Φτάνοντας στην πλατεία Ελευθερίας ξεκίνησε η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή. Δρώμενα που περιελάμβαναν σοκολατοπόλεμο, face painting, διαγωνισμό χορού, τραγούδι, μπαλονοκατασκευές, φούσκες, διαδραστικά παιχνίδια, διάφορες κατασκευές, δωρεάν ποπ-κορν, φουσκωτά και τραμπολίνο, ήταν κάποια από αυτά που ξετρέλαναν τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι φορώντας τις εξαιρετικές φορεσιές τους, διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Οι εκπλήξεις δεν είχαν τέλος και απογειώθηκαν με τη μουσική dj που έκανε μικρούς και μεγάλους να χορεύουν με όλο τους το είναι πάνω στην σκηνή, ενώ οι εμψυχωτές-παιδαγωγοί έδιναν τον παλμό και την ενέργεια στα παιδιά που ήταν ακούραστα.

Η γιορτή ήταν ξέφρενη και κράτησε μέχρι αργά το μεσημέρι αφού κανείς δεν ήθελε να εγκαταλείψει το πάρτι. Ήταν όλοι τόσο γεμάτοι με χαρά και τόσο ενθουσιασμένοι!

Ανάμεσα στον κόσμο που διασκέδαζε ήταν ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης με την οικογένειά του, αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Νίκος Στρατηγός και μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι επόμενες αποκριάτικες εκδηλώσεις ακυρώθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις