Δημοπρατούνται τα Δημοτικά καταστήματα της Φιλοθέης

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δημοπρατούνται τα Δημοτικά καταστήματα της Φιλοθέης

 

Εγκρίθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 5ης Μαρτίου ομόφωνα η έγκριση για εκμίσθωση με δημοπρασία των τριών δημοτικών καταστημάτων που βρίσκονται στην Φιλοθέη.

Το πρώτο δημοτικό ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Β΄11, στην Άνω Αγορά Φιλοθέης, με επιφάνεια 11, 61τ.μ. Δεν έχει εκμισθωθεί εδώ και επτά περίπου χρόνια (η τελευταία του χρήση ήταν καθαριστήριο) και ως ελάχιστο ποσό πρώτης προσφοράς μηνιαίου μισθώματος προτάθηκε να καθοριστεί το ποσό των 650 ευρώ +χαρτόσημο πλέον ΟΓΑ χαρτοσήμου 3,6% μηνιαίως.

Τα άλλα δύο δημοτικά ακίνητα βρίσκονται στο ισόγειο της Κοινότητας Φιλοθέης επί της οδού Π.Καλλιγά 31 & Ρενιέρη της Κάτω Αγοράς Φιλοθέης. Η  επιφάνειά τους είναι 27,15 τ.μ και 45,00 τ.μ. Πρόκειται για τα ακίνητα που στέγαζαν το video club και τον φούρνο. Ως ελάχιστο ποσό πρώτης προσφοράς μηνιαίου μισθώματος προτάθηκε να καθοριστεί το ποσό των 1.257,10 ευρώ +χαρτόσημο πλέον ΟΓΑ χαρτοσήμου 3,6% μηνιαίως για τα 27,15τ.μ. ενώ για το μεγαλύτερο το ποσό των 2.487,40 ευρώ +χαρτόσημο πλέον ΟΓΑ χαρτοσήμου 3,6% μηνιαίως.

Οι χρήσεις γης για τα συγκεκριμένα καταστήματα καθορίζονται ως εξής:

  • Βιβλιοχαρτοπωλείο, είδη δώρων, ταξιδιωτικό γραφείο, επιδιορθώσεις ρούχων και παπουτσιών, κλειδιά, κάβα/ ξηροί καρποί, κατάστημα βιολογικών/παραδοσιακών προϊόντων(βότανα μπαχαρικά), κομμωτήριο, πρατήριο άρτου, πρατήριο ζαχαροπλαστικής.

Σε καμία από τις άνω χρήσεις δεν θα επιτρέπεται να σερβίρεται καφές και θα επισφραγίζεται με ρητή διάταξη στο μισθωτήριο.

  • Μετά από ομόφωνη πρόταση του Κοινοτικού Συμβουλίου της Φιλοθέης, προστέθηκε και μια επιπλέον χρήση προς εκμίσθωση, αυτή του ανθοπωλείου

Η ημερομηνία της δημοπρασίας δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αλλά θα είναι σίγουρα εντός του επόμενου μήνα.

Παράλληλα εγκρίθηκε και η εκμίσθωση του θερινού κινηματογράφου της Κοινότητας Φιλοθέης για χρονικό διάστημα πέντε ετών.  Η συγκεκριμένη δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του ερχόμενου μήνα.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις