Θα λειτουργήσει ξανά ολόκληρο το κτίριο του ΜΕΟ στην 25ης Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Θα λειτουργήσει ξανά ολόκληρο το κτίριο του ΜΕΟ στην 25ης Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό

Ολοκληρώνονται οι επισκευές στο ΜΕΟ

Επιπλέον τμήματα για νέους. Ασανσέρ, μέχρι το τέλος της θητείας του προεδρείου δηλώνει ο Μπάμπης Μπονάτσος

 Η επί μακρόν κλειστή αίθουσα του δευτέρου ορόφου στο κτίριο του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου αναμένεται να λειτουργήσει προσεχώς, μετά τις εργασίες συντήρησης που έγιναν στην διαβρωμένη από την υγρασία ταράτσα. Αναλυτικά η στέγη του τελευταίου ορόφου ή δεν ήταν σωστά μονωμένη ή δεν είχε ποτέ αντιμετωπιστεί το πρόβλημα μόνωσης, με αποτέλεσμα η υγρασία να διαβρώσει την οροφή και να πέσει το ταβάνι.

Τρία χρόνια παρέμεινε κλειστός ο δεύτερος όροφος της οικοδομής, καθώς το κόστος αντιμετώπισης για τη μόνωση και τις επιδιορθώσεις των ζημιών ήταν μεγάλο, αλλά και τα προβλήματα στη διοίκηση του Ομίλου δεν άφηναν περιθώρια εξεύρεσης πρακτικής λύσης.

Το αποτέλεσμα της αθέλητης ολιγωρίας ήταν να λειτουργεί ο ΜΕΟ  -και να περιορίζει τις εκδηλώσεις και τα μαθήματα, σε απογευματινές ώρες και σε μια μόνο αίθουσα∙ αυτή του ισογείου.

Όπως μας πληροφόρησε ο Πρόεδρος του ΜΕΟ κύριος Μπάμπης Μπονάτσος η αίθουσα του δευτέρου ορόφου δίνονταν για ιδιωτική χρήση σε Συλλόγους ή σε όσους σχεδίαζαν παρουσιάσεις, ημερίδες, εορταστικές εκδηλώσεις κ.λπ. και τα χρήματα που εισέπρατταν αποτελούσαν ένα επιπλέον εισόδημα για τον Όμιλο. Οπότε σκοπός τους είναι η επαναλειτουργία της και όχι μόνο, καθώς σχεδιάζουν να δημιουργήσουν επιπλέον τμήματα για νέους και ουσιαστικά ένα στέκι γι αυτούς με μαθήματα όπως ορθοφωνία και μοντέρνος χορός. Ο στόχος, μάλιστα, έχει περιορισμένη ημερομηνία, καθώς σκοπεύουν να λειτουργήσουν εκ νέου την αίθουσα, μέσα στον επόμενο μήνα  -η οποία θα προσφέρεται και για εκδηλώσεις.

Στόχος, επίσης, του προέδρου αλλά και των μελών της διοίκησης του ΜΕΟ είναι μέχρι τη λήξη της θητείας τους να έχει υλοποιηθεί η κατασκευή ασανσέρ, για το δεύτερο όροφο, καθώς τα πολλά σκαλοπάτια εμποδίζουν την πρόσβαση σε άτομα μεγάλης ηλικίας, αλλά και σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Σχετικά με τις εργασίες να ενημερώσουμε ότι μονώθηκε η ταράτσα του δευτέρου ορόφου, αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που είχαν προκληθεί και ολοκληρώνεται η ανακατασκευή με τοποθέτηση ψευδοροφής και με τον ελαιοχρωματισμό του δεύτερου επιπέδου.

Να τονίσουμε ότι στον όμιλο οι επισκευές δεν στοίχισαν απολύτως τίποτα, καθώς όλα τα  έξοδα υπήρξαν χορηγία μελών του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου.

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις