Pad Thai Noodles

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Pad Thai Noodles – Salamat

Ταϊλανδέζικο Γλυκόξινο και λίγο καυτερό πιάτο

 

 ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

50ml Ηλιέλαιο / Φυστικέλαιο (3 κ.σ)

  • 8 κ.σ LOBO Pad Thai paste 120γρ
  • Αποφλοιωμένες γαρίδες 350γρ
  • Τόφου 200γρ
  • Νούντλς ρυζιού 200γρ
  • 2 Αυγά
  • φύτρες φασολιών
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι (κομμένο)
  • 2 κ.σ φιστίκια
  • 1 κ.σ τραγανό κρεμμύδι
  • λίγο λάιμ και κόλιανδρο

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Για καλύτερο αποτέλεσμα, το πιάτο αυτό θα πρέπει να γίνει σε γουόκ (wok), διαφορετικά χρησιμοποιήστε ένα βαθύ τηγάνι.

  1. Βάζουμε τα νούντλς ρυζιού σε βραστό νερό για να μαλακώσουν και σουρώνουμε. (βλέπε οδηγίες πακέτου για χρόνο)
  2. Ζεσταίνουμε το φυστικέλαιο στο γουόκ.
  3. Προσθέτουμε τις αποφλοιωμένες γαρίδες και το τόφου και ανακατεύουμε για 1 λεπτό σε υψηλή φωτιά.
  4. Χτυπάμε δύο αυγά, τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τις γαρίδες και το τόφου.
  5. Προσθέτουμε 6 κουταλιές από την πάστα Pad Thai.
  6. Προσθέτουμε τα νούντλς που έχουν μαλακώσει, στο τηγάνι με τα υλικά. Ανακατέψτε για 2-3 λεπτά.
  7. Τέλος προσθέτουμε τις φύτρες φασολιών και το κομμένο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε για ακόμα ένα λεπτό.
  8. Γαρνίρουμε το πιάτο με τα φιστίκια, το τραγανό κρεμμύδι και βάζουμε φέτες λάιμ και κόλιανδρου.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις