Μαθηματικά και Μουσική (Μ&Μ) από τις Ουρσουλίνες

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μαθηματικά και Μουσική (Μ&Μ) από τις Ουρσουλίνες

Μια πρωτότυπο διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών. Πρόκειται για μια καινοτόμα προσπάθεια που πραγματοποιείται με σκοπό τα παιδιά να αγαπήσουν τη γνώση αλλά και τον πολιτισμό, συνδυάζοντας την τέχνη και την επιστήμη.

Έτσι λοιπόν η Σχολή, με μοτο: «σας περιμένουμε στο Μ&Μ πρωινό μας!»,

προσκαλεί μαθητές Ε’ και Στ’ Δημοτικού και  Α’ Γυμνασίου που φοιτούν στη σχολή αλλά και εξωσχολικούς, να πάρουν μέρος στη διοργάνωση των Μουσικών και Μαθηματικών αγώνων (Μ&Μ), να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν τον κόσμο του Γυμνασίου. Από τις 10:00 έως τις 13:30, «οι νότες θα μπερδευτούν με τους αριθμούς, τα μουσικά κλειδιά θα ξεκλειδώσουν όλες τις πόρτες του μυαλού και το παιχνίδι θα αρχίσει με τον άγνωστο «χ» χωρίς μολύβι και χαρτί».

Στο πρώτο μέρος τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μουσική συναυλία από τους μαθητές της Ε’ της ΣΤ’ Δημοτικού και της Α’ Γυμνασίου, ενώ στο δεύτερο μέρος,  θα συν-αγωνιστούν σε ομάδες, σε μαθηματικά παιχνίδια με τη συμβολή της εκπαιδευτικής και ψυχαγωγικής ομάδας Team Magma. Ο καλλιτέχνης με την καλύτερη εκτέλεση καθώς και οι ομάδες με τον καλύτερο χρόνο και το πιο αποτελεσματικό ομαδικό πνεύμα θα διακριθούν και θα βραβευτούν. Ταυτόχρονα, στην αίθουσα θεάτρου της σχολής, θα παρουσιαστεί στους γονείς το παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2020-2021 του Γυμνασίου.

Η διοργάνωση δεν έχει κόστος, είναι δωρεάν και στην ιστοσελίδα της σχολής υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής.

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις