Εκδρομή στα Καλάβρυτα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Εκδρομή στα Καλάβρυτα

Η Επιτροπή Δημιουργικής Ωριμότητας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού διοργανώνει μια από τις πιο όμορφες εκδρομές, στα ιστορικής σημασίας Καλάβρυτα. Η εκδρομή θα είναι διήμερη και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020.

Όπως λένε οι διοργανωτές: εκεί που η φύση συναντά την ιστορία, εκεί κι εμείς θα προσπαθήσουμε να γνωρίσουμε μέρη που θα μας βγάλουν για λίγο από την καθημερινότητά μας. Εκτός από τα Καλάβρυτα και τη Μονή της Αγίας Λαύρας, οι συμμετέχοντες θα επισκεφτούν τον πανέμορφο, παραδοσιακό οικισμό της Ζαχλωρού και θα χρησιμοποιήσουν τον οδοντωτό σιδηρόδρομο Διακοπτού-Καλαβρύτων σε μια αλησμόνητη βόλτα μέσα από το αξεπέραστης ομορφιάς φαράγγι του Βουραϊκού.

Το κόστος ανά άτομο διαμορφώνεται στα 110€ για μονόκλινο δωμάτιο και 90€ για δίκλινο δωμάτιο και περιλαμβάνει: τα μεταφορικά, το ξενοδοχείο με πρωινό, το εισιτήριο του οδοντωτού, τα όποια φιλοδωρήματα. Η αναχώρηση θα γίνει από το πολιτιστικό κέντρο την Τρίτη 7 Απριλίου στις 08:30.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε μέχρι την Πέμπτη 26 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, Δρόση 2 και Δροσίνη, Ψυχικό, στο τηλ. 2106745135.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις