Απόκριες στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Απόκριες στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Γιορτές για όλους στην πόλη μας

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού έχει ετοιμάσει για τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα  φέτος μια σειρά από ξεχωριστές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Αποκριών, με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας αλλά και όλη την πόλη!

Οι δράσεις που θα γίνουν είναι:

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 – Αποκριάτικο Καρναβάλι στην Πλατεία Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό: δρώμενα που περιλαμβάνουν σοκολατοπόλεμο, face painting, χορό και τραγούδι, μπαλονοκατασκευές, φούσκες, φουσκωτά, μουσική με dj, περιμένουν τα παιδιά μας, να έρθουν μασκαρεμένα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τις απόκριες με ένα μεγάλο πάρτι και πολλές-πολλές εκπλήξεις!

Η καθιερωμένη παρέλαση των καρναβαλιστών με το γαϊτανάκι  θα ξεκινήσει από το 2ο Δημοτικό σχολείο Νέου Ψυχικού, με προορισμό την Πλατεία Ελευθερίας και όποια παιδιά θέλουν να λάβουν μέρος, θα πρέπει να είναι στο σχολείο στις 10:30, όπου θα δοθεί η εκκίνηση με μουσική συνοδεία.

Κυριακή 1 Μαρτίου το Καρναβάλι μεταφέρεται στο Ψυχικό

Την Κυριακή  1 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:30, στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου (2η πλατεία) στο Ψυχικό, μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν στην καθιερωμένη αποκριάτικη γιορτή – πάρτι του Δήμου, με πλούσια δρώμενα, μουσική, χορό, live συγκρότημα με λάτιν τραγούδια και αποκριάτικη διάθεση.

Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 – Κούλουμα στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης στη Φιλοθέη:  θα πραγματοποιηθεί ένας πρωτότυπος διαγωνισμός χαρταετού, για όλα τα σχολεία του Δήμου μας. Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, με παραδοσιακούς χορούς και νηστήσιμους μεζέδες, θα εκτεθούν  τα έργα των μαθητών σε καβαλέτα και η κάθε σχολική βαθμίδα που θα διακριθεί (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο-λύκειο) θα κερδίσει από έναν προτζέκτορα τελευταίας τεχνολογίας.

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις