11+ 1 οι βραβευθέντες στον ΠΟΨ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

11+ 1 οι βραβευθέντες στον ΠΟΨ

Στην καθιερωμένη κοπής πίτας του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ψυχικού, στο Αθλητικό Κέντρο του Νέου Ψυχικού ο Όμιλος βράβευσε για το 2020 έντεκα παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τον πρώτο ποδοσφαιριστή που γράφτηκε στις Ακαδημίες του.

Σε ένα κλίμα συγκινητικό για τα μέλη και τους φίλους του με πολλή – πολλή ποδοσφαιρική ιστορία, ομιλίες και σύσσωμη την πολιτική ηγεσία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού πραγματοποιήθηκε επ’ αφορμής της παραδοσιακής πίτας μια πολύ ωραία εκδήλωση που ολοκληρώθηκε με την βράβευση των κάτωθι:

 

Δημήτρης Καπάνταης, Γιώργος Θεοδώρου, Θύμιος Κοιλιαρίδης, Γιάννης Μαμούκας, Αντώνης Μανούσος, Πέτρος Μπουρδάρας, Άρης Νάκας, Παναγιώτης Νικολής, Γιώργος Σπυράκης, Θοδωρής Κωστόπουλος, Γιώργος Βασίλαρος.

Πρόκειται για αθλητές που έχουν σταθεί δίπλα στην ομάδα για χρόνια και σαν ποδοσφαιριστές  και κάποιοι σαν προπονητές και κάποιοι άλλοι σαν παράγοντες. Όλοι όμως έχουν να επιδείξουν, μετά από όλα αυτά τα χρόνια,  την απεριόριστη αγάπη τους  και συμπαράσταση προς την ομάδα που γι’ αυτήν «μάτωσαν».

Ο Βασίλης Δουγέκος είναι ο αθλητής που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ομάδα. Η πρώτη εγγραφή στις Ακαδημίες των παιδιών, στο φυτώριο που τόσο ανάγκη είχε η τοπική μας κοινωνία. Ο Βασίλης γράφτηκε το  8/10/12 σε ηλικία περίπου 5 ετών. Σήμερα παίζει μπάλα ακόμη στις Ακαδημίες μας και συνδυάζει άριστα τις μαθητικές του επιδόσεις και τις αθλητικές του υποχρεώσεις. Ο ΠΟΨ με την συγκεκριμένη βράβευση θέλει να δώσει το στίγμα του για τα νέα παιδιά «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις