ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ…

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ…

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ… στου Μπενετάτου

Tσικνίζουμε μαζί, με γνωστές μελωδίες από τις πιο δημοφιλείς ελληνικές οπερέτες που όλοι αγαπήσαμε, από την πένα των Σουγιούλ, Αττίκ, Κωνσταντινίδη, Σακελλαρίδη, Χατζηαποστόλου.  Η Κωνσταντίνα Ψωμά θα ξεφυλλίσει το χρονικό της ελληνικής οπερέτας  μέσα από μια πικάντικη, και γεμάτη χιούμορ αναδρομή σε κείμενα της Μάγδας Μαυρογιάννη. Ο χαρακτήρας του θεατρικού έργου είναι σκαμπρόζικος, αποκριάτικος με στοιχεία ερωτικά και νοσταλγικά. Η εποχή που εξελίσσεται είναι η Αθήνα του Μεσοπολέμου.

Στην οπερέτα θα λάβουν μέρος τρεις καλλιτέχνες του Λυρικής Σκηνής η ΜΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ (υψίφωνος), ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ (μεσόφωνος), ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΥΒΑΣ (τενόρος) ενώ στο πιάνο θα καθίσει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΚΑΣ. Παράλληλα δίπλα στους επαγγελματίες θα σταθούν η νεοσύστατη μεικτή χορωδία νέων του Δημοτικού Ωδείου υπό την μουσική διδασκαλία και διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού και  σπουδαστές από την τάξη της μονωδίας επίσης του Ωδείου μας.   Όπως μας είπε ο Διευθυντής του Ωδείου κύριος Τέηλορ «σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια σχέση όσμωσης μεταξύ των μαθητών του ωδείου με επαγγελματίες».

Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου στο Ψυχικό (Δρόση 2 & Δροσίνη) και η Τσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της 20ης Φεβρουαρίου. Η είσοδος για την οπερέτα είναι δωρεάν. Στον χώρο, για όσους επιθυμούν, θα υπάρχει μπουφές.

Κράτηση Θέσεων: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9.00-12.00  –  ΤΗΛ.210 6745 135

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις