Παρουσία π. Υπουργών, Βουλευτών και Γεν. Γραμματέων η πίτα του ΣΥΡΙΖΑ στο Σπυροπούλειο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Παρουσία π. Υπουργών, Βουλευτών και Γεν. Γραμματέων η πίτα του ΣΥΡΙΖΑ στο Σπυροπούλειο

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, στο Σπυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Νέου Ψυχικού- Φιλοθέης- Ψυχικού, έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, από απλούς φίλους και μέλη, μέχρι ηχηρά πολιτικά ονόματα.

Η γραμματέας της Οργάνωσης Νάντια Σουμπασάκη καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους, τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.

Την κοπή της πίτας ακολούθησε πλούσιος μπουφές και φυσικά δεν έλειψαν οι πολιτικές τοποθετήσεις μέσα σε αισιόδοξο κλίμα για το μέλλον της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κύριος Πάνος Σκουρλέτης που ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος για την εσωτερική και εξωτερική πολιτική. Χαιρετισμό έκαναν και όλοι οι πρώην υπουργοί.

Η γιορτή κράτησε αρκετή ώρα και οι πολιτικοί κάθισαν μέχρι το τέλος και συνομίλησαν με τα μέλη και τους φίλους.

Παρόντες ήταν οι: Πάνος Σκουρλέτης Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης Ευρωβουλευτής  και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου π. Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιώργος Κατρούγκαλος π. Υπουργός Εξωτερικών, Τάσος Πετρόπουλος π. Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αννέτα Καββαδία π. Βουλευτής, Ελένη Αυλωνίτου π. Βουλευτής, Κώστας Πουλάκης π. Γ.Γ. Υπουργείου Εσωτερικών, Στέλλα Πολίτου π. Αντιπρόεδρος ΚΤΥΠ, Θέμης Κοσσυφάκης υπεύθυνος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Σακελλάρης και Γιώργος Μπουγελέκας από την ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, πολλά στελέχη από την Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας με Επικεφαλής τον Γραμματέα Μιχάλη Παπαευστρατίου και Δημήτρης Χατζησωκράτης από την Προοδευτική Συμμαχία.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις