ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2020

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2020

Για 31η συναπτή χρονιά, ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού συνδιοργάνωσε, μαζί με τον Αθλητικό Όμιλο Φιλοθέης και την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ, τον αγώνα δρόμου «Κυριακίδεια» στο Δημοτικό Στάδιο «Σ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ».

Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη, Πανελληνιονίκη, Βαλκανιονίκη και δύο φορές Ολυμπιονίκη, που τερμάτισε πρώτος το 1946 στον  Μαραθώνιο αντοχής της Βοστόνης.

Στα φετινά Κυριακίδεια έλαβαν μέρος περισσότεροι από 800 μικροί και μεγάλοι αθλητές, οι οποίοι συμμετείχαν στους αγώνες 1000 και 10 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Ρεκόρ συμμετοχής σημειώθηκε και στους αγώνες του ενός χιλιομέτρου, όπου οι αθλητές μικρής ηλικίας ξεπέρασαν τους 250.

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης- Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης, μαζί με τον Πρόεδρο του Α.Ο Φιλοθέης, κύριο Γιάννη Προβελλέγιο,  έδωσαν την εκκίνηση του δρόμου των 10 χιλιομέτρων, εμψυχώνοντας τους δρομείς μέχρι το τέλος του.

Νικητές για την κατηγορία 10χλμ ανδρών, αναδείχθηκαν ο Ευάγγελος Μαλιόγλου με χρόνο 33’’19 στην πρώτη θέση, ο Παναγιώτης Πετρουλάκης στη δεύτερη και ο Χασιώτης Χρήστος στην τρίτη. Νικήτριες στην κατηγορία των γυναικών προκρίθηκαν για την πρώτη θέση η κυρία Αναστασία Καρακατσάνη, με νέο ρεκόρ διαδρομής 35’’17, η κυρία Δανάη Πασπάτη στη δεύτερη θέση, καθώς και η κυρία Φωτεινή Οικονόμου στην τρίτη.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο γιος του Στέλιου Κυριακίδη κύριος Δημήτρης Κυριακίδης και η εγγονή του κυρία Ελένη Κοντού, καθώς και η πρωταθλήτρια στην τοξοβολία κυρία Δέσποινα Καφενίδου, ο ρέκορντμαν της Μαραθώνιας διαδρομής κύριος Νίκος Πολιάς και οι διακεκριμένες αθλήτριες κυρία Μαρία Πολύζου και κυρία Χρυσοστομία Ιακώβου, οι οποίες συμμετείχαν επίσης στον αγώνα.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις