Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί Λαϊκά κι Αγαπημένα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί Λαϊκά κι Αγαπημένα

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:30, στην Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών (Ψυχάρη 10, Νέο Ψυχικό), η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Παραρτήματος Φιλοθέης-Ψυχικού της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε μια συναυλία αφιερωμένη στο λαϊκό και αγαπημένο τραγούδι.

Μια πολύ όμορφη μουσική, αποκριάτικη εκδήλωση, με τη συμμετοχή της Χορωδίας Χολαργού «Μουσικά Ηχοχρώματα» και υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου κυρίου Δημήτρη Μουζάκη. Με σολίστες τους: Κυριακούλα Τσαγγαράτου, Δέσποινα Τσολάκη, Δημήτρη Καλογερόπουλο και Μάκη Αλεξιάδη και με όργανα από τους: Γαλήνα Ολέμσκαγια στο πιάνο, Δημήτρη Καλογερόπουλο στο μπουζούκι, Μάκη Αλεξιάδη στην κιθάρα, Σέργιο Γιώτη στο φλάουτο και Θανάση Τεριακή στην κιθάρα, θα θυμηθούμε αξέχαστες μελωδίες από τον κρυστάλλινο ήχο του μπουζουκιού, που έχουν βγει από την ίδια τη ζωή, από τις χαρές, τις λύπες, τους έρωτες και τους καημούς απλών ανθρώπων.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€ και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στον κύριο Χανακούλα, τηλ. 6974973253.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις