Έφυγε ο «γίγαντας»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Έφυγε ο «γίγαντας»

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών, ο «γίγαντας» ή «ο ψηλός», που χαριτωμένα τον αποκαλούσαν οι συνάδελφοί του στο Α/Τ Φιλοθέης Ψυχικού, Κώστας Γραββάνης.

Ο Κώστας Γραββάνης, μπήκε στο αστυνομικό σώμα το 1999 και μετά την εκπαίδευση του, αποσπάστηκε στην υπηρεσία του Α/Τ Ψυχικού, όπου ήταν και η μοναδική του για τα επόμενα 20 χρόνια. Υπήρξε μάχιμος συνεργάτης εξωτερικών και εσωτερικών υποθέσεων της υπηρεσίας με το βαθμό του Αρχιφύλακα και γνώριζε τους πάντες. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ήταν εργατικός, κοινωνικός και πάντα ακολουθούσε πιστά τον Νόμο.

Οι συνάδελφοί του μας ενημέρωσαν με μεγάλη έκπληξη ότι δεν γνώριζαν για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε με τον διαβήτη που τον ταλαιπωρούσε, και τελικά του πήρε την ζωή. Όπως δήλωσαν στα «Τοπικά Νέα» όχι μόνο δεν μιλούσε για αυτό, αλλά δεν ζήτησε ούτε μία ημέρα άδεια όπως  θα μπορούσε δικαίως να το κάνει, αλλά και να νοσηλευτεί. Έμεινε πιστός στην εργασία του και τους φίλους και συναδέλφους του.

Ο αποθανών ήταν διαζευγμένος και άφησε πίσω του τρία παιδιά. Η κηδεία του έγινε στον τόπο καταγωγής του στην Καρδίτσα πριν λίγες ημέρες. Ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις